Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w lesie

Ogród w lesie

Tess 04:52, 22 sty 2013

Lecę, mało nóg nie łamię, coby powiedzieć, że skoro serb puścił nowe przyrosty, siedzi w domu a na dworze mróz to go trzymaj nadal w domu. Ja bym tak zrobiła. Przynajmniej do czasu, aż te straszne mrozy nie zelżeją.
Możesz go przenieść w jakieś chłodniejsze miejsce, jeśli masz.

Gratuluję:
6 za zielnik - Igorowi, bo Tobie podobno jedynie 1,5 się należy
rocznicy na Ogrodowisku

No i tego piesa pokazuj. Cuma, no ciekawe dlaczego? Jamnik on ci czy jak?

Buziam
Evchen 09:59, 22 sty 2013

Buziam buziam
Madzenka 20:29, 22 sty 2013

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Właśnie zauważyłam, że wczoraj minął rok odkąd wciągnęłam się w Ogrodowisko.
Dziękuję za pozdrowienia.
Za zielnik dostaliśmy szóstkę. Podzielić na cztery (Aga, Irenka, ja i Igor) to nam daje jakieś 1,5 na głowę.
Sukces!!! Dzięki intensywnej pracy nad zielnikiem Igor chyba polubił przyrodę.

Gratulejszyn!!! to jesteśmy prawie bliżniaczkami i trojaczkam z Irenka
grupa_trzyma... 10:54, 24 sty 2013

Madżenka, tak, też to zauważyłam, że jesteśmy rocznicowymi trojaczkami....ale gdzie mi tam, szaraczkowi, do Was?
grupa_trzyma... 11:06, 24 sty 2013

Tessi, dziękuję za poradę. Tak właśnie planowałam zrobić ale chciałam się poradzić mądrej głowy. Mam zamiar przetrzymać mojego serba w domu a kiedy się ociepli wyniosę go z domu do ogrodu. Oby się przyjął.
Cumę pokażę. Muszę tylko zrobić mu zdjęcie. Ale to dopiero w łikend, bo wieczorem jest już ciemno. Mam jeszcze zrobić zdjęcie Maiden, bo obiecałam Juzi...Zrobię więc hurtem sesję zdjęciową. Dam też zdjęcie jeża, którego znalazłam w ogrodzie....taka niespodzianka będzie
A Cuma dlatego, że zacumował u nas (bo to znajda jest) oraz dlatego, że bardzo lubimy film Vinci z Robertem Więckiewiczem.
Juzia 12:35, 24 sty 2013

To będzie suprajs w łikenda
I Cuma i Maiden i jeszcze Jeżosław na dokładkę. Nie mogę się doczekać!
Pozdrawiam
Milka 12:53, 24 sty 2013

pozdrawiam siostrę z trojaczków i gratulacje!!
Mala_Mi 19:26, 24 sty 2013

A ja też prawie czworaczek, bo z 13 stycznia Nie zapominajcie i o mnie....... a że dalej mi do Was to byłam trochę wcześniej

cd imprezy u grubodzioba...

Witaj, Aniu. Co to za ptaszyska na imprezie obok grubodzioba? Do mnie też przylatują takie dwa. Sprawdziłam w atlasie ptaków i wyszło mi, że to trznadle ale nie mam pewności. Pomożesz?
U mnie w karmniku gościł dziś dzięcioł.

Odpowiadam u Ciebie (bo czasu nie mam, a jak u siebie to pasuje każdemu)...to są dzwońce.. trznadle jakoś się tam różnią, ale niewiele i to może tylko Bogdzia zdiagnozować..... W każdym razie u mnie są dzwońce ... a o połowę mniejsze i bardzo podobne to są czyżyki......

A serba trzymaj w czymś chłodnym, ale już z plusową temperatura.... piwniczka, garaż, stryszek.... czy coś tam.... byle światło było i temperatura na plusik..

I czekam na we łikendowe nowości
Mala_Mi 19:33, 24 sty 2013

Tak, już im nawet nazwę wymyśliłam: Stowarzyszenie Uzależnionych M-ów Ogrodowiskowych. W skrócie SUMO Nazwa może niezbyt doskonała ale to wersja robocza

To pisałam ja - Agnieszka

Boziu ile mi tu się porobiło zaległości i tyle mnie fajnego ominęło... a historyjka SUMO.... no, no... grupa grabi nie tylko grabi ale i wymiata...... historyjka superaśna I zilustrowana doskonale
Mala_Mi 19:37, 24 sty 2013

Rozlewisko to to nie jest...ale w takich okolicznościach przyrody mieszkam. Ładnie?

Zrobimy machniom.. moja kałuża za twoją kałużę ??????
Jestem na bieżąco... skromnie u Ciebie dlatego mi przepadasz z kretesem.. ja wdeptuję tam gdzie widzę dużo plusików Trza zmienić taktykę ....