Aga, posadź byle gdzie.. bo zmarnieją...
Ja je wsadziłam na razie obok tawuł dużych przy grillu. Do kulek jakoś mi nie pasowały to będzie chyba dość duża kępa.. Moje już zmarniały i stwierdziłam, że szkoda ich.. nie mogą cierpieć z powodu niezdecydowanej ogrodniczki... Rosną więc sobie.. i jestem pewna, że jak urosną zachwycą mnie tym - że są..bo lepsze COKOLWIEK niż NIC... nawet jeśli grozi to przesadzeniem..... A teraz tak sobie myślę że będą doskonałą bazą dla tulipanów!.. bo skryją później liściory w swoich kępkach!...
Tak zrób Aga !... ja też dosadzę tam tulipki
oj co do trawek chyba nie pomoge ale za to jak zawsze usciski zostawiam dla kolezanki, za ktora stalam w kolejce...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agus spokojnego i cudnego tygodnia zycze!!!!!!
Dobra! Widziałam zdjęcia!!! Zdjęcia w galimatiasie same w sobie stanowią niemałą atrakcję. Pędzę czytać i oglądać!
Ot, Szujostwo Okazałe
Jak szujostwo, jak sama prawda?
Buziaki, Aguś
A trawki wsadź gdziekolwiek, Ev dobrze radzi.
Niezdecydowanie to i moja pięta achillesowa
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.