Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje roślinki

Moje roślinki

karolciab93 17:21, 19 kwi 2012

ale masz świetne kalosze też chce takie ! u nas dzis sloneczko rozpieszcza do tej pory jeszcze mam 17 stopni nie tylko ja sie chyba ucieszylam ale roslinki tez chociaz jutro ma znow padac podobno ;/
majkel0326 19:05, 19 kwi 2012

Bogusiu,ja bardzo lubię warzywa,dlatego cieszę się,że mogę mieć duży warzywnik.Metodą prób i błędów dochodzę do tego,które warzywa mi najlepiej wychodzą i z roku na rok jest co raz lepiej
Karolcia,kaloszki z wyprzedaży Bardzo wygodne i praktyczne. U nas tez dziś pogoda dopisała,jest nadzieja na lepsze czasy
karolciab93 20:01, 19 kwi 2012

własne warzywa sa cenniejsze niz zloto moge to potwierdzic w 100% u nas wszyscy na zdrowych warzywach wyrosli wcale nie najgorzej
oo gdybym tylko ja gdzies takie spotkala to tez zakupie bo mam ale tylko takie po kostke
majkel0326 20:07, 19 kwi 2012

Co do warzyw to masz rację w 100%! A kaloszki to u mnie podstawa.Wszędzie urzęduję w kaloszach i w ogrodzie i u zwierzaków.Nawet jak jest sucho,takie przyzwyczajenie
Jutro jak nie będzie padać to mam w planach sadzić mieczyki.Dziś przeglądałam cebulki zeszłoroczne,tylko dwie wyrzuciłam.Razem z tymi kupionymi w tym roku mam 101 sztuk do posadzenia Będzie ci robić!
kraania 20:16, 19 kwi 2012

Maju czy Ty kiedyś odpoczywasz? jak patrzę na to co Ty robisz, to mam wrażenie, że Twoja doba jest dłuższa niż 24 godz.
majkel0326 20:25, 19 kwi 2012

Tak kochana,odpoczywam Na przykład z Wami na ogrodowisku!
andziulka 20:29, 19 kwi 2012

Maju, miło Cię widzieć. Sympatycznie wyglądasz na tym zdjęciu Ogródkowy strój mogłabym nosić przez cały dzień Duży masz ten warzywnik. My w tym roku robimy tunel foliowy na warzywko. W gruncie posadzę tylko ogórki i cukinię. Moja działka jest w szczerym polu, więc wieją silne wiatry. W tunelu mogę siedzieć cały dzień, tam jest cieplutko
Borbetka 20:35, 19 kwi 2012

Maju piszesz o meteo samopoczuciu i innych rzeczach, a Ty masz tyle energii i zapału do pracy, piszesz na Ogrodowisku, troszczysz się o warzywka, ozdobne, rozmnażasz roślinki. Ja nie wiem jak Ty to robisz?
Jak zdążyć z tym wszystkim? Ja kręcę się jak opętana cały dzień, trochę w firmie, za chwilę w ogrodzie, za chwilę znowu ktoś przerywa robotę i do domu obiad trzeba zrobić, to znowu listonosz, to kurier, za chwilę po dzieci do szkoły trzeba jechać i już wieczór jest. Matko kochana - kobieta to ma dopiero żywot.
Chociaż dzisiaj mój M. mówi, że znowu mnie zakręciło z tym ogrodem i fajnie, że mam takie hobby.

borówcowy-raj
majkel0326 20:36, 19 kwi 2012

Andziu,nie wychodzę za dobrze na zdjęciach Taki tunelik albo szklarenka i mi się marzy.Może kiedyś w przyszłości.Co do stroju ogródkowego to mistrzostwo świata! Wygodnie i praktycznie,chociaż może mało estetycznie
majkel0326 10:54, 20 kwi 2012

Witam Wszystkich w ten ciepły dzień! Zaraz idę do ogrodu sadzić moje 101 mieczyków (jak 101 dalmatyńczyków ),ale najpierw wpadłam zajrzeć co słychać na ogrodowisku Parę świeżych zdjęć na dzień dobry