Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Martek 15:42, 28 mar 2012

Jak będziecie tak słodzić to mnie ze...li w końcu i wypadnę )))))))))))))))))))))))
Ja już się wypowiadałam na temat kulek,ale napiszę innym językiem.
Bardzo ciekawy jest ten bukszpan dwukolorowy,rozjaśni ciemne miejsca i będzie widoczny na tle innych zielonych
Dobrze przycięłaś je na drugi rok kształt już będzie wyraźniejszy ))))))))))
Zazdroszczę znajomości z kompozytorem Grechutą przez niego do dziś kocham tuberozy !
Tu apel z prośbą ,jak ktoś znajdzie dorodne cebule (kapry)tuberozy proszę o kontakt
Martek 15:42, 28 mar 2012

Irciu nie dałby mi sprzedać on się w to ubierze.Cinkciarze w takich chodzili ;(
Madzenka 15:43, 28 mar 2012

irena_milek napisał(a)
Wow, to jeszcze lepiej niż myślałam i podróże, i odpoczynek i galerie i imprezki

i dobrze póki młodość i siła imprezka pewnie będzie udana, bo ty na niej będziesz Kraków zyskał

Imprezka trochę z obowiązku trochę dla przyjemności. Ale wracam w nocy bo o 7:00 ruszamy z gabionami w ogrodzie ......
Milka 16:04, 28 mar 2012

Martek napisał(a)
Jak będziecie tak słodzić to mnie ze...li w końcu i wypadnę )))))))))))))))))))))))
Ja już się wypowiadałam na temat kulek,ale napiszę innym językiem.
Bardzo ciekawy jest ten bukszpan dwukolorowy,rozjaśni ciemne miejsca i będzie widoczny na tle innych zielonych
Dobrze przycięłaś je na drugi rok kształt już będzie wyraźniejszy ))))))))))
Zazdroszczę znajomości z kompozytorem Grechutą przez niego do dziś kocham tuberozy !
Tu apel z prośbą ,jak ktoś znajdzie dorodne cebule (kapry)tuberozy proszę o kontakt

No to lecę po kolei pochwał nigdy za dużo, bo z reguły tego brak, a to dobry budulec energetyczny do prac w ogrodzie
bukszpany, to wdzięczne rośliny, więc i tak coś z nich się stworzy
turberozy nie mam, sadziłam latem gotowe sadzonki, czy przetrwało coś w ziemi? nie sądzę, ale apel poszedł i ogrodowiczanie odpowiedzą
z Grechuta podśpiewywałam, a kochał się w mojej koleżance, niestety go nie chciała
Milka 16:07, 28 mar 2012

Martek napisał(a)
Irciu nie dałby mi sprzedać on się w to ubierze.Cinkciarze w takich chodzili ;(

Marta, jedwab zawsze jest cenny, sama kocham ciuchy z jedwabiu, pomimo gniecenia
cinkciarze, to przeszłość, teraz mamy kantory, a w takich kurtkach Mediolan się ubiera i tylko dodatkami odświeża
Milka 16:09, 28 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Wow, to jeszcze lepiej niż myślałam i podróże, i odpoczynek i galerie i imprezki

i dobrze póki młodość i siła imprezka pewnie będzie udana, bo ty na niej będziesz Kraków zyskał

Imprezka trochę z obowiązku trochę dla przyjemności. Ale wracam w nocy bo o 7:00 ruszamy z gabionami w ogrodzie ......

to tym bardziej podziwiam!!!
Bogdzia 16:11, 28 mar 2012

Irenko pozdrawiam i lecę do roboty, bo mi M nie zrobi jak należy jak nie dopilnuję.
Milka 16:18, 28 mar 2012

Biegnij, jednak nadzór musi być
an_tre 16:41, 28 mar 2012

Irenko jak wesolo codziennie u ciebie, szkoda, że nie mogę w tych wygaworach uczestniczyć niestety praca to praca, zero ogrodowiska pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 16:46, 28 mar 2012

Ale cieszę się, że zaglądasz i może humor poprawiasz, a praca to przymus, niestety, ale jakos na chciejstwa trzeba zarobić