Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Martek 01:59, 29 mar 2012

Cyt."z Grechuta podśpiewywałam, a kochał się w mojej koleżance, niestety go nie chciała"Proszę o rozwinięcie tematu
ell 07:25, 29 mar 2012

Madzenka 07:32, 29 mar 2012

Irenko zaintygowałaś nas Grechutą
Milka 10:41, 29 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)
A ja niedawno z działki wrócilam i za głowę się złapałam, bo tyle do czytania mam!

Ale chociaż Basiu popracowałaś na działce, a ja ostatnio nic, jakoś się rozregulowałam przestawieniem czasu; wieje u nas bardzo i ochładza się, a tyle roślin czeka na wysadzenie ale powoli, małymi kroczkami jakoś to ogarnę
Milka 10:42, 29 mar 2012

Krys napisał(a)
Irenko obejrzałam wizytówkę Twojego ogrodu ,piekna

Dziękuję Krysiu dałam te fotki co miałam, a mam nadzieję, że dołożę jeszcze wiosnę
Milka 10:44, 29 mar 2012

marzena napisał(a)
Irenko, bardzo piękny , miły i sympatyczny ogród, bogaty w różnorodne piękne rosliny - wyraźnie to widać w Twojej wizytówce

Dziękuję Marzenko ogród odzwierciedla moją osobowość, pomieszany i poplątany żywiołowy, ale cieszę się jak innym też coś się w nim spodoba
Milka 10:46, 29 mar 2012

Yen napisał(a)
Ależ pięknie u Ciebie Irenko! Duzo cienistych zakątków i tak już wszystko rozrośnięte! Moje marzenie , skąd tu wziąć cierpliwość ?!!!. Bardzo się cieszę , że trafiłam na ogrodowisko. Żeby tylko jeszcze czas dał się rozciągnąć, bo tak to już sama nie wiem, czytać, pisać czy zadawać pytania . Wychodzi, że wszystko po trochu !
Pozdrawiam sedrcznie i będę zagladać do Twojego zakątka. Jola

Jolu, cieszę się z odwiedzin ogród rośnie sam i nawet nie obejrzysz się, a będzie busz

Ogrodowisko, to wyjątkowa społeczność i też cieszę się, że tu trafiłam. Powoli dojdziesz do wprawy i poradzisz sobie we wszystkim cudny psiak, ale szczotkowania to ci nie zazdroszczę

pozdrawiam
Milka 10:48, 29 mar 2012

Missm26 napisał(a)
Ja Irenko za Twoim wątkiem nie nadążam
Ale wpadam pozdrawiać i polować na nowe fotki
życzę pogody

Cieszę się z każdych odwiedzin, tym bardziej, że wszystkich ogrodników i ogrodniczki pochłania praca w ogrodzie
Nowe fotki pewnie jutro, bo nie idę do pracy i działam w ogrodzie
Milka 10:54, 29 mar 2012

Martek napisał(a)
Cyt."z Grechuta podśpiewywałam, a kochał się w mojej koleżance, niestety go nie chciała"Proszę o rozwinięcie tematu

Tak to bywa z miłością, nie zawsze jest odwzajemniona i Ewa wybrała Greka i wyjechała do Aten
Ale póki w czasie studiów kręcili ze sobą, miałam okazję pośpiewać, co kiedyś bardzo lubiłam i japę darłam, że hej na gitarze nauczyłam się grać sama i na wszystkich rajdach koncertowałam aż do białego rana, dopóki byli słuchacze;
A wcześniej miałam okazje pośpiewać ze Szczepanikiem, bo przy okazji koncertu w Olsztynie uganiali się za moją piękną kuzynką, więc ja małolata chociaż mogłam śpiewać do woli; jeszcze parę znakomitości tam było
na gościnnych występach, trochę produkowałam się ,,W piwnicy pod baranami", ach fajne czasy były
Milka 10:55, 29 mar 2012

ell napisał(a)

Elu, śliczny avatarek, radosny i optymistyczny