No proszę, wczoraj po południu byłam i znowu kilka stron do przeczytania U nas wieje okropnie, pogoda dziwna, w nocy było +12, teraz 9 i stopniowo się ochładza.... wcale mi się to nie podoba...
Jak będą mocne przymrozki to rośliny, które przetrwały zimę mają dużą szansę na przemarznięcie
U nas też wieje i coraz zimniej, niemniej jutro siedzę w ogrodzie, najwyżej cieplej się ubiorę
Pochowaj swoje oleandry, bo nie wiadomo czego się z ta pogodą można spodziewać!
Dzięki Agnieszko tak właśnie pomyślałam, że cierpliwie poczekam, bo i tak ręce pełne roboty, tyle do sadzenia, że akurat może przyjdą w idealnym czasie
tak, świetnie to ujęłaś, bo to Ty jesteś jego twórczynią i najlepiej to wiesz, ale też jest przyjazny, życzliwy, otwarty dla innych - i teraz jest juz chyba wszystko, co w skrócie chciałam powiedzieć
ubiorę, bo cosik mi zimno ostatnio też ubiorę narciarkę, wygodnie w niej i ciepło
a ty pilnuj, swoich fachowców, żeby nic nie zepsuli, bo ja czekam na końcowy efekt twojego projektu
Irenko, u nas dziś od rana pada, wieje silny wiatr, jest bardzo zimno. Mam jeszcze sporo roboty, choć bardzo dużo już zrobilam. Przed chwilą zaczęło się przejaśniać. Może po obiedzie wyjdę do ogrodu Muszę się tylko ciepło ubrać, bo nie chcę być chora na święta