Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 10:56, 29 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko zaintygowałaś nas Grechutą

Może u Wieloszki poopowiadam, jeśli starczy czasu ale będzie rozmów, fajne spotkanie będzie

Tym razem bez gitary, najwyżej coś w ogrodzie Agnieszce pomożemy, więc grabki i łopatki
Eve 11:05, 29 mar 2012

No proszę, wczoraj po południu byłam i znowu kilka stron do przeczytania U nas wieje okropnie, pogoda dziwna, w nocy było +12, teraz 9 i stopniowo się ochładza.... wcale mi się to nie podoba...

Jak będą mocne przymrozki to rośliny, które przetrwały zimę mają dużą szansę na przemarznięcie
Milka 11:12, 29 mar 2012

Mówiłam, że jestem gaduła

U nas też wieje i coraz zimniej, niemniej jutro siedzę w ogrodzie, najwyżej cieplej się ubiorę
Pochowaj swoje oleandry, bo nie wiadomo czego się z ta pogodą można spodziewać!
agniecha973 11:23, 29 mar 2012

Irenko, tak jeszcze w temacie traw, przypomniało mi się, że Mariusz też jeszcze nie wysyła traw. Może jednak trzeba cierpliwie czekać.
Milka 11:39, 29 mar 2012

Dzięki Agnieszko tak właśnie pomyślałam, że cierpliwie poczekam, bo i tak ręce pełne roboty, tyle do sadzenia, że akurat może przyjdą w idealnym czasie
Madzenka 12:07, 29 mar 2012

Irenko ubierz się cieplutko bo ochładza sie coraz bardziej .... U mnie wprawdzie + 10 ale chodzę po ogródku w czapce i kurtce narciarskiej
marzena 12:12, 29 mar 2012

irena_milek napisał(a)

Dziękuję Marzenko ogród odzwierciedla moją osobowość, pomieszany i poplątany żywiołowy, ale cieszę się jak innym też coś się w nim spodoba

tak, świetnie to ujęłaś, bo to Ty jesteś jego twórczynią i najlepiej to wiesz, ale też jest przyjazny, życzliwy, otwarty dla innych - i teraz jest juz chyba wszystko, co w skrócie chciałam powiedzieć
Milka 12:13, 29 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko ubierz się cieplutko bo ochładza sie coraz bardziej .... U mnie wprawdzie + 10 ale chodzę po ogródku w czapce i kurtce narciarskiej

ubiorę, bo cosik mi zimno ostatnio też ubiorę narciarkę, wygodnie w niej i ciepło
a ty pilnuj, swoich fachowców, żeby nic nie zepsuli, bo ja czekam na końcowy efekt twojego projektu
Milka 12:15, 29 mar 2012

marzena napisał(a)

Dziękuję Marzenko ogród odzwierciedla moją osobowość, pomieszany i poplątany żywiołowy, ale cieszę się jak innym też coś się w nim spodoba

tak, świetnie to ujęłaś, bo to Ty jesteś jego twórczynią i najlepiej to wiesz, ale też jest przyjazny, życzliwy, otwarty dla innych - i teraz jest juz chyba wszystko, co w skrócie chciałam powiedzieć

bardzo mi się ten skrót spodobał
wieje coraz mocniej i nawet przez moment myślałam, że śnieg sypie!!!
andziulka 15:00, 29 mar 2012

Irenko, u nas dziś od rana pada, wieje silny wiatr, jest bardzo zimno. Mam jeszcze sporo roboty, choć bardzo dużo już zrobilam. Przed chwilą zaczęło się przejaśniać. Może po obiedzie wyjdę do ogrodu Muszę się tylko ciepło ubrać, bo nie chcę być chora na święta