Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 07:02, 30 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Dziękuje Justi zabrakło wiosny, ale uzupełnię, mam nadzieję tegoroczną

A będzie co oglądać!!! Wszak ogród po rekonstrukcji!

Taką mam nadzieję bo naprawdę dużo nasadzeń doszło, ale jak wiecie zapominam o fotach, tak to z gadułami czasami bywa
Milka 07:03, 30 mar 2012

Celina napisał(a)
To ja też skoczę pooglądać

Ostrożnie z tym skakaniem Celinko musisz byc sprawna w ogrodzie
Milka 07:04, 30 mar 2012

Pola napisał(a)
Irenko dołączam się do opinii wizytówka bardzo piękna gratulacje

Dziękuję, bo mi taka uboga sie wydaje przez brak mwiosny i lata
Milka 07:05, 30 mar 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Irenko, też obejrzałam Twoją wizytówkę..... bardzo ładnie prezentuje się Twój ogród.
Fajnie, że ją zrobiłaś, bo wątek ma już trochę stronek a w ten sposób łatwiej odwiedzać Twój ogród

Witaj Agnieszko i dzięki i jak tam Rh, zadowolona?
Milka 07:05, 30 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Nie wiedziałam ze zrobiłaś wizytówkę. Idę zobaczyc.

Oszczędziłąm wam męczarni w czytaniu stronek
Eve 16:58, 30 mar 2012

Witaj Irenko Ciekawe jak idą prace ogrodowe? U nas pogoda bardzo zmienna, raz słońce, raz ulewny deszcz, generalnie zimno i wietrznie, brrrr .. Polecam przerwę na herbatkę z prądem

Wszystkie gadulińskie ogrodniczki zajęte Ty wkopujesz RH, Bogdzia z Anią plotkują i na forum ciszaaaaaaa
Yen 18:08, 30 mar 2012

Wow, jak tu wszyscy są aktywni, nie nadążam , ale u mnie też wieje i leje to przysiadłam na chwilę przed monitorem pooglądać ogrodowe cudowności. A mojego futrzaka muszę teraz czesać codziennie bo wymienia futerko. Nooooooooooooooooooooo jest co czesać. Dzisiaj ma odpuszczone bo zmokła a wtedy się filcuje .

Coś ujrzałam o miskantach , kupujecie w Ogrodach Traw? Ja kupiłam coś w ubiegłym roku i było ok. Ale teraz chciałam być taka Zosia samosia i wysiałam miskanta chińskiego samodzielnie. Wzeszło ładnie i na razie rośnie. Siewki mają po ok 2cm. Tylko co z tego będzie ? Nasiona firmy Legutko, powinny być dobre. A moze macie jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam cieplutko w ten zimny dzionek
Milka 19:53, 30 mar 2012

Eve napisał(a)
Witaj Irenko Ciekawe jak idą prace ogrodowe? U nas pogoda bardzo zmienna, raz słońce, raz ulewny deszcz, generalnie zimno i wietrznie, brrrr .. Polecam przerwę na herbatkę z prądem

Wszystkie gadulińskie ogrodniczki zajęte Ty wkopujesz RH, Bogdzia z Anią plotkują i na forum ciszaaaaaaa

Ewcia, działałam od 10-19, a teraz leżę i kwiczę!!!
Do 17 było słonecznie i wietrznie, potem pochmurno i deszcz, ale nie było tak najgorzej, jak zapowiadali
Herbatkę zrobił mi mąż i mnie rozkleiła i idę sie kąpać jutro fotorelacja, nawet nie wiedziałam, że u mnie już tak zaawanasowana wiosna!!
Milka 19:57, 30 mar 2012

Yen napisał(a)
Wow, jak tu wszyscy są aktywni, nie nadążam , ale u mnie też wieje i leje to przysiadłam na chwilę przed monitorem pooglądać ogrodowe cudowności. A mojego futrzaka muszę teraz czesać codziennie bo wymienia futerko. Nooooooooooooooooooooo jest co czesać. Dzisiaj ma odpuszczone bo zmokła a wtedy się filcuje .

Coś ujrzałam o miskantach , kupujecie w Ogrodach Traw? Ja kupiłam coś w ubiegłym roku i było ok. Ale teraz chciałam być taka Zosia samosia i wysiałam miskanta chińskiego samodzielnie. Wzeszło ładnie i na razie rośnie. Siewki mają po ok 2cm. Tylko co z tego będzie ? Nasiona firmy Legutko, powinny być dobre. A moze macie jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam cieplutko w ten zimny dzionek

Tego szczotkowania ci współczują! mój biedny Pucek dalej nie szczotkowany, może jutro, ale jak się zabiorę do niego będzie miałą dość! Sonia uwielbia, więc z nią nie ma problemu, a Dżaga na widok szczotki zwiewa!
Nie siałam tych roślin, kup[iłam sadzonki, a potem i tak mam problem co gdzie posadziłam; na razie pędzę canny, dalie, malwy, lilie i rycynusy; rosną astry piwoniowate i pomodorek
nie wysadziłam roślin, bo juz nie dałam rady, trzymaj sie i gratuluje trawek, udane siewki!!!
Jola, a w ogrodzie coś robiłaś?
Madzenka 20:03, 30 mar 2012

Bogdzia napisał(a)
Nie wiedziałam ze zrobiłaś wizytówkę. Idę zobaczyc.

Ja też ide pooglądać, ale wrócę