Milka
07:02, 30 mar 2012
Taką mam nadzieję

To ja też skoczę pooglądać
Irenko dołączam się do opinii wizytówka bardzo piękna gratulacje
Irenko, też obejrzałam Twoją wizytówkę..... bardzo ładnie prezentuje się Twój ogród.
Fajnie, że ją zrobiłaś, bo wątek ma już trochę stronek a w ten sposób łatwiej odwiedzać Twój ogród
Nie wiedziałam ze zrobiłaś wizytówkę. Idę zobaczyc.
Witaj IrenkoCiekawe jak idą prace ogrodowe? U nas pogoda bardzo zmienna, raz słońce, raz ulewny deszcz, generalnie zimno i wietrznie, brrrr .. Polecam przerwę na herbatkę z prądem
Wszystkie gadulińskie ogrodniczki zajęteTy wkopujesz RH, Bogdzia z Anią plotkują i na forum ciszaaaaaaa
Wow, jak tu wszyscy są aktywni, nie nadążam, ale u mnie też wieje i leje to przysiadłam na chwilę przed monitorem pooglądać ogrodowe cudowności. A mojego futrzaka muszę teraz czesać codziennie bo wymienia futerko. Nooooooooooooooooooooo jest co czesać. Dzisiaj ma odpuszczone bo zmokła a wtedy się filcuje
.
Coś ujrzałam o miskantach , kupujecie w Ogrodach Traw? Ja kupiłam coś w ubiegłym roku i było ok. Ale teraz chciałam być taka Zosia samosia i wysiałam miskanta chińskiego samodzielnie. Wzeszło ładnie i na razie rośnie. Siewki mają po ok 2cm. Tylko co z tego będzie ? Nasiona firmy Legutko, powinny być dobre. A moze macie jakieś doświadczenia?
Pozdrawiam cieplutko w ten zimny dzionek
Nie wiedziałam ze zrobiłaś wizytówkę. Idę zobaczyc.