Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 12:03, 08 lut 2012

Witam ponownie! Na pewno poprawią, a ja już przy okazji kolejnych wizyt trafię do wątku
Milka 12:21, 08 lut 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ireno, a gdzie zamawiałaś RH? Możesz na PW szepnąć? Album Novum też mi się bardzo podoba. Co do zakupów ogrodniczych - czasami przed zupełnym szaleństwem powstrzymuje mnie myśl, że nie zadbam o rośliny w ogrodzie przy tylu sprawach i obowiązkach. Albo mąż mówi stop, bo się do auta nie mieści. Ostatnio w bagażniku u nas zapasy kory i worek ziemi (oczywiście zamarznięte ) wozimy.
A jak kupuję elementy garderoby to też od razu dużo, żeby mieć spokój do następnego sezonu i nie tracić czasu.

Mnie się zdaje, że większość mężów stopuje swoje żonki, ale.... jak już coś jest stworzone i pięknie się prezentuje, to potrafią puszyć się jak pawie
No w końcu jesteśmy muzami Zapas ciuchów masz, to teraz tylko do ogrodu, pozdrawiam
Milka 12:42, 08 lut 2012

malgocha1960 napisał(a)
Ja ponad 15 lat miałam sklep z ciuchami,po likwidacji zapas został do końca zycia i nikt mnie nie namówi po sklepoach z odzieżą,a w ogrodniczym,czy jakimkolwiek markecie,gdzie sa rosliny mogłabym siedzieć godzinami.

Małgosiu, to może wrzucaj fotki ciuchów na forum, może coś każdy znajdzie dla siebie
Masz rację, sklepy ogrodnicze są fajniejsze. Ciuch się nudzą, a ogród zawsze się zmienia. pozdrawiam
wanda7 13:13, 08 lut 2012

Ja już sobie powiedzialam, precz z ciuchami. Tych, co mam, to i tak do końca życia mi wystarczy. Teraz tylko kaska idzie na to, co związane z ogrodem. Wyłącznie! No i z jedzeniem, rzecz jasna.
Milka 13:17, 08 lut 2012

I tak trzymać A ja wczoraj obejrzałam wspaniałe reportaże o parku pienińskim i występującym tam pięknym motylu ,,Apollo" oraz tatrzańskim. Ależ ta Polska jest piękna. Tyle mamy reliktów i endemitów!
Co do ciuchów, to już kupować takie, które są lokatą finansową. Zawsze je można odsprzedać
wanda7 13:22, 08 lut 2012

A które są, Irenko???
Milka 13:25, 08 lut 2012

Oj są Wandziu. Nie wypada tu na forum o tym pisać
Milka 17:25, 08 lut 2012

wrzesień/2011 - pierwsze kwitnienie drakiew kaukaska

róża nn - ma jasno fioletowy kolor

aldonaz 21:53, 08 lut 2012

wanda7 napisał(a)
Ja już sobie powiedzialam, precz z ciuchami. Tych, co mam, to i tak do końca życia mi wystarczy. Teraz tylko kaska idzie na to, co związane z ogrodem. Wyłącznie! No i z jedzeniem, rzecz jasna.

Tak jakbym słyszała siebie. Bardzo lubiłam kupować ubrania, ale teraz priorytetem jest ogród. Złapałam wirusa ogrodowego i niestety nia ma na niego lekarstwa. Pozdrawiam
AgnieszkaBK 23:43, 08 lut 2012

aldonaz napisał(a)

Tak jakbym słyszała siebie. Bardzo lubiłam kupować ubrania, ale teraz priorytetem jest ogród. Złapałam wirusa ogrodowego i niestety nia ma na niego lekarstwa. Pozdrawiam

Uff.... to znaczy, że jestem całkiem normalna .... bo też tak mam i już się trochę bałam, że...