Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

malgocha1960 08:18, 09 lut 2012

Irenko,ta róza podobna do mojej,ja nie mam odmianowych rarytasów,.Kupuję w ogrodniczym albo na agrze u nas,wtedy we wiadrach maja kwitnące okazy i nie pytam jak się nazywa,tylko kupuję,która wppadnie mi w oko.Chyba bedę musiała to zmienić.Na tej , która pokazujesz było napisane DR BLUE.
Krys 09:49, 09 lut 2012

Irenko mam pytanie dotyczące kompostownika.Gdzieś wspominałaś ,że masz hermetyczny pojemnik w domu ,jaki to jest i gdzie taki mozna kupić ?
EPODLAS 10:10, 09 lut 2012

Przyłączam się do dyskusji :ciuchy czy zakupy ogrodowe. U mnie teraz tak samo jak u was. Zakupy ogrodowe są na pierwszym miejscu. Już planuje co kupię w tym roku do ogrodu.
Milka 14:03, 09 lut 2012

aldonaz napisał(a)

Ja już sobie powiedzialam, precz z ciuchami. Tych, co mam, to i tak do końca życia mi wystarczy. Teraz tylko kaska idzie na to, co związane z ogrodem. Wyłącznie! No i z jedzeniem, rzecz jasna.

Tak jakbym słyszała siebie. Bardzo lubiłam kupować ubrania, ale teraz priorytetem jest ogród. Złapałam wirusa ogrodowego i niestety nia ma na niego lekarstwa. Pozdrawiam

Pozdrawiam Aldonko całe ogrodowiskowe forum zarażone wirusem
Milka 14:05, 09 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Ja już sobie powiedzialam, precz z ciuchami. Tych, co mam, to i tak do końca życia mi wystarczy. Teraz tylko kaska idzie na to, co związane z ogrodem. Wyłącznie! No i z jedzeniem, rzecz jasna.

Tak jakbym słyszała siebie. Bardzo lubiłam kupować ubrania, ale teraz priorytetem jest ogród. Złapałam wirusa ogrodowego i niestety nia ma na niego lekarstwa. Pozdrawiam

Uff.... to znaczy, że jestem całkiem normalna .... bo też tak mam i już się trochę bałam, że...

I to jeszcze jak normalna a mówią o nas kobietach, że nam tylko ciuchy w głowie!
Milka 14:08, 09 lut 2012

malgocha1960 napisał(a)
Irenko,ta róza podobna do mojej,ja nie mam odmianowych rarytasów,.Kupuję w ogrodniczym albo na agrze u nas,wtedy we wiadrach maja kwitnące okazy i nie pytam jak się nazywa,tylko kupuję,która wppadnie mi w oko.Chyba bedę musiała to zmienić.Na tej , która pokazujesz było napisane DR BLUE.

Małgosiu, dziękuję zapiszę sobie, a jak zacznie kwitnąć, to dla pewności jeszcze wrzucę fotki. Kupuję te, które wpraszają się do mnie urodą swoich kwiatów, dlatego większość roślin NN. Inaczej ma się sprawa z drzewami, te które mam - wszystkie znam
Milka 14:09, 09 lut 2012

EPODLAS napisał(a)
Przyłączam się do dyskusji :ciuchy czy zakupy ogrodowe. U mnie teraz tak samo jak u was. Zakupy ogrodowe są na pierwszym miejscu. Już planuje co kupię w tym roku do ogrodu.

Super Bożenko. Tak trzymaj! Ale fajny ciuch od czasu do czasu, zwłaszcza zima może nieźle poprawić humor
Mala_Mi 16:20, 09 lut 2012

Aby wyleczyć się z wirusa kupialm sobie nowy swetr Zakupy trawły 5 min.... Dobry krok ku zdrowiu
Bogdzia 16:22, 09 lut 2012

asc napisał(a)
Aby wyleczyć się z wirusa kupialm sobie nowy swetr Zakupy trawły 5 min.... Dobry krok ku zdrowiu

a gdzie zdjecie?
AgnieszkaBK 16:25, 09 lut 2012

No nie wiem czy sweter Cie rozgrzeje, jak wirus będzie silny .... chyba, że jest w kwiatki