Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

barbara_kraj... 19:40, 31 maj 2012

Ponad dziesięć stron czytania sporo czasu mi zajęło, ale zadowolona jestem, że 'dogoniłam' wątek
Deszczyk widzę u Ciebie, Irenko, popadał. Ja nadal czekam, bo podlewanie niewiele daje
Podziwiałam olbrzymią hostę, nazwa odmiany by się przydała, bo nie tylko wielka ona cała ale jej liście zachwyt wzbudzają!
Dzięki za zbliżenia kwiatów indygowca, nie znałam tej rośliny.
Czekam na jutrzejsze wyniki i życzę zatwierdzonej przez jury wygranej!

O róży napisałam u siebie
popcorn 19:59, 31 maj 2012

Gratulacje z okazji 500tki! Juz, bo spadam, a za chwile stuknie pewnie znajac Irenki tempo
Milka 20:40, 31 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

(...)
Iza, bezkonkurencyjna jesteś, ale małż... zaskakuje słów brak szykujcie się oboje, bo Dolny Slask jest niesamowity, pod każdym wzgledem; myslę, że sunia to wie, natura wszystko wyreguluje i skończy sie happy endem, oby tylko szczeniaki dobre domy dostały; gdyby nie moje 3 wzięłabym 1 na luksusowe zycie u mnie, czyli miłosc i pełna micha

jako, że szczeniaczki maja już wymoszczone ciepłe gniazdka to ja sama rozmarzyłam się na luksusowe zycie u mnie, czyli miłosc i pełna micha ... i zapytam nieśmiało ... stare też bierzesz na tych samych warunkach ? gatunek homo sapiens (i dam sobie tego odebrać ) rodzaj żeński ...

Marzena2007 napisał(a)

Oplułam monitor ze śmiechu
Dziwiłam się dlaczego Ty do Rzeszowa jedziesz ???? Ale myslalam, że sie w ten weekend z Anią umówiłaś....
Ale wiesz Hanusia z Koszalina może pociagiem do nas przyjedzie to Ty pojedź do Hani a potem z nią do nas

Klamber napisał(a)
Konstancjo, świetna jesteś, ale przez Ciebie to ja bym się fistaszkem zadusił.

oooo ... moi kochani a ładnie to tak wcinać i literaturę piękną czytać ??? małż informatyk poniekąd to od zawsze mi powtarza komputerka nie karmimy i ja to taka wytresowana jestem, że nigdy - jak on widzi - nie wcinam przed laptopikiem ... i proszę brać przykład

Irenko makro hosta jest może i bez sterydów ale na mnie działa jak doping w zakresie "dojechać którędykolwiek byle dojechać " ... i inne inszości zresztą też jej nie ustępują

Stare też a schroniska muszę łukiem już omijać, bo znowu kolejne psisko przywlekę!
jakim cudem małżowi udało się ciebie wytresować, to nie wiem, ale chociaż jest spokojny o to, że sie nie zakrztusisz i nie oplujesz monitora, ha, ha
to dojeżdżaj, załapiesz sie jeszcze na trawy i innne inszości
Milka 20:42, 31 maj 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ireno, hosta przeogromna. Są jakieś konkursy hostowe? Ja trochę nie jestem na bieżąco. Ale w lipcu będę.

Wierzę, że w końcu będziesz na bieżąco, ale z przymróżeniem oka, no bo sie po prostu nie da ale 6 za dobre chęci
konkursów hostowych nie ma, ale jak zajadę do ciebie, to chyba z tą hostą
Milka 20:46, 31 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Ireno, hosta przeogromna. Są jakieś konkursy hostowe? Ja trochę nie jestem na bieżąco. Ale w lipcu będę.

Ewuniu kocham Cię ... wprowadziłam do ogrodowiska jakiś wirus ... konkurs na królową ale nie host tutaj http://www.sophisti.pl/competitions/competition/stylowo-i-modnie-w-kazdym-wieku/page/3/ ... i to jest 475 strona ... Irenka tak pędzi a my razem z nią, że z wypadem do angielskich ogrodów trudno to pogodzić ... przy okazji cofając się i tego linka sprzed kilku dni szukając na bez mała 30 stronach zobaczyłam sporo tego co bywając tu codziennie mi umknęło ... ... tego się nie da opanować ... no chyba, że się jest Sebkiem

Ewa, już jakby co, to po konkursie, więc teraz tylko ogłoszenie wyników
wątek gna, bo wszyscy gadamy, a ja gaduła jestem przeokropna, to szczerze muszę wyznać
ale jest i wesoło i różnorodnie, więc czasami działa to jak niezły dopalacz
Milka 20:48, 31 maj 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Ponad dziesięć stron czytania sporo czasu mi zajęło, ale zadowolona jestem, że 'dogoniłam' wątek
Deszczyk widzę u Ciebie, Irenko, popadał. Ja nadal czekam, bo podlewanie niewiele daje
Podziwiałam olbrzymią hostę, nazwa odmiany by się przydała, bo nie tylko wielka ona cała ale jej liście zachwyt wzbudzają!
Dzięki za zbliżenia kwiatów indygowca, nie znałam tej rośliny.
Czekam na jutrzejsze wyniki i życzę zatwierdzonej przez jury wygranej!

O róży napisałam u siebie

Dzięki Basiu, zaraz biegnę do ciebie
jutro juz chyba nadrobię wszystkie wątki i będę gadać na bieżąco do woli
mo0że nazwę odnajdę w Wojsławicach, bo jak pisałam stamtąd ja przywiozłam;

Indygowca Basiu możesz śmiało sadzić, wyjątkowa roślina i chyba jak osiągnie docelowe rozmiary będzie wzbudzać zachwyt
Milka 20:50, 31 maj 2012

popcarol napisał(a)
Gratulacje z okazji 500tki! Juz, bo spadam, a za chwile stuknie pewnie znajac Irenki tempo

Karola, dziękuję
tempo zwalniam, no ale sama wiesz jak to z gadułami jest! oby tylko jeszcze do rzeczy gadać
roslinek nie ma jeszcze czekam spokojnie
Milka 21:41, 31 maj 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Irenko, ta hosta jest prawdziwa???? Piękna!!!! Czy i ja mogłabym dostać jedną szczepkę...odebrałabym u Pszczółki? Pozdrowienia dla mamy!!!! zdrówka życzę!

Dowiozę i dzieki za pozdrowienia
Milka 21:42, 31 maj 2012

monteverde napisał(a)
Dołączam się do pochwał hosty, lawenda wygląda pięknie, a podcinasz ją po kwitnieniu?

Zawsze Aniu po przekwitnięciu przycinam, ale chwile zwlekam aby nasiały sie nowe
popcorn 21:42, 31 maj 2012

Buu do bani ten priorytet jak nie przetrwaja wysle znowu!