Bożenko, tak naprawdę, to zależy mojej córce, na poiczątek nawet nie wiedziałam, że mnie zgłosiła, potem uznałam to za zabawę, potem, jury zaczęło wydziwiać, ona się zmartwiła, a ja jestem spokojna
oczywiście nie omieszkam powiedzieć jak się to skończyło
co do host, ja wykopuje różne rzeczy z ziemi, ostatnio piękny oszlifowany kryształ górski, potem miniatura słonia z trąb\ą do góry, to może poprzedni właściciele te skarby zakopali na porost roślinom
i chyba tym optymistycznym akcentem pora zakończyc nocne pisanie
Buziaki Bozenko
O,to,to,mnie by pasowało.Tylko to zakrawa na podróż Koziołka Matołka do Pacanowa.Przez Chiny,Japonię i Afrykę na wpół dziką.
U nas mówili,gdzie Rzym,gdzie Krym, a gdzie moja chatka?
I tak do niej wrócę ,bo tu wiem gdzie leży jaka szmatka....
O,to,to,mnie by pasowało.Tylko to zakrawa na podróż Koziołka Matołka do Pacanowa.Przez Chiny,Japonię i Afrykę na wpół dziką.
U nas mówili,gdzie Rzym,gdzie Krym, a gdzie moja chatka?
I tak do niej wrócę ,bo tu wiem gdzie leży jaka szmatka....
Haniu, wierszem mówisz, jak zwykle pięknie
Widzimy sie o ile dobrze wiem na Dolnym Śląsku to będzie super, kolejne spotkanie, a może uda się namówić Bożenkę?
Miła ech nie bądź taka, ja to rękodzieło "obrzydziłam"w razie kiedy by chytrusy nie dały !Bierz jak dają należy się na bank !
Pozdrawiam pięknie czwartkowo i idę gotować
jak za 2 tygodnie pojadę po moje hosty giganty to obfocę wszystkie. Chyba mają z pięć odmian
Aga, to od razu siekierkę porządną zakup jak Irenka, bo inaczej tych gigantów za rok nie podzielisz . A że dzielić będziesz musiała to pewne, chyba że zamierzasz zamieszkać w dżungli
jak za 2 tygodnie pojadę po moje hosty giganty to obfocę wszystkie. Chyba mają z pięć odmian
Aga, to od razu siekierkę porządną zakup jak Irenka, bo inaczej tych gigantów za rok nie podzielisz . A że dzielić będziesz musiała to pewne, chyba że zamierzasz zamieszkać w dżungli