Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 22:50, 30 maj 2012

Bogdzia napisał(a)

Irenko dziękujęeeeee już robię miejsce dla hosty!!!!!!!
A ja swojej lawendy nie cięlam brutalnei wiosną, dam jej popalić w przyszlym roku!!!

Rób, tak około 1metr kwadratowy na początek
a lawendom zrób opieprz, co one sobie myślą, że życie to sielanka, do roboty
po kwitnieniu przytnij mocno, az do zdrewniałych części, wygladać będą okjopnie, ale pięknie odbiją

Opieprzę je, niech się biorą do roboty, na spotkanie ogrodowiskowe muszą być pikaśne!!!

Byle Ci nie wyrosły jak Irenki hosta.
Irenko a co z konkursem? Ogłosili te wyniki?

Bożenko, podadzą 1 czerwca; wg listy głosów wygrałam, wg jury dowiemy się, ale fajnie byłoby pokazac swoją stylizacje na Warshaw Fasion Street 2012

miałabym okazję, publicznie podziękować wam wszystkim nagrody można przekazać na szczytny cel, bo ja tak generalnie jestem pazerna tylko na schludny ogród i dorodne rośliny

co do lawendy, jak Marzenka ja potnie, to naprawdę bujnie jak hosta moja stara kępa ma 120 cm, nieżle

To Ty chyba rzeczywiscie tym roślinom sterydy dajesz.Od tej hosty nie mogę ochłonąc.

Ja Ci życzę wygranej i pokaz tą stylizację.

Bożenko, tak naprawdę, to zależy mojej córce, na poiczątek nawet nie wiedziałam, że mnie zgłosiła, potem uznałam to za zabawę, potem, jury zaczęło wydziwiać, ona się zmartwiła, a ja jestem spokojna
oczywiście nie omieszkam powiedzieć jak się to skończyło
co do host, ja wykopuje różne rzeczy z ziemi, ostatnio piękny oszlifowany kryształ górski, potem miniatura słonia z trąb\ą do góry, to może poprzedni właściciele te skarby zakopali na porost roślinom
i chyba tym optymistycznym akcentem pora zakończyc nocne pisanie
Buziaki Bozenko
hanka_andrus 22:53, 30 maj 2012

O,to,to,mnie by pasowało.Tylko to zakrawa na podróż Koziołka Matołka do Pacanowa.Przez Chiny,Japonię i Afrykę na wpół dziką.
U nas mówili,gdzie Rzym,gdzie Krym, a gdzie moja chatka?
I tak do niej wrócę ,bo tu wiem gdzie leży jaka szmatka....
Milka 22:53, 30 maj 2012

malwes napisał(a)

zachwycający miłorząb

Rzeczywiście, jest piękny. I ja dołączam do pytań dziewczyn - co z wynikami konkursu?

Czekamy wyniki ogłoszą 1.06.2012
Milka 22:55, 30 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)
O,to,to,mnie by pasowało.Tylko to zakrawa na podróż Koziołka Matołka do Pacanowa.Przez Chiny,Japonię i Afrykę na wpół dziką.
U nas mówili,gdzie Rzym,gdzie Krym, a gdzie moja chatka?
I tak do niej wrócę ,bo tu wiem gdzie leży jaka szmatka....

Haniu, wierszem mówisz, jak zwykle pięknie
Widzimy sie o ile dobrze wiem na Dolnym Śląsku to będzie super, kolejne spotkanie, a może uda się namówić Bożenkę?
anna_studio 00:06, 31 maj 2012

O rany !!!
Takiej hosty nie widziałam..........................................
Zatkało mnie!
aga_pe 11:08, 31 maj 2012

jak za 2 tygodnie pojadę po moje hosty giganty to obfocę wszystkie. Chyba mają z pięć odmian
Martek 11:56, 31 maj 2012

Miła ech nie bądź taka, ja to rękodzieło "obrzydziłam"w razie kiedy by chytrusy nie dały !Bierz jak dają należy się na bank !
Pozdrawiam pięknie czwartkowo i idę gotować
Wieloszka 12:03, 31 maj 2012

aga_pe napisał(a)
jak za 2 tygodnie pojadę po moje hosty giganty to obfocę wszystkie. Chyba mają z pięć odmian

Aga, to od razu siekierkę porządną zakup jak Irenka, bo inaczej tych gigantów za rok nie podzielisz . A że dzielić będziesz musiała to pewne, chyba że zamierzasz zamieszkać w dżungli
aga_pe 12:17, 31 maj 2012

Wieloszka napisał(a)

Aga, to od razu siekierkę porządną zakup jak Irenka, bo inaczej tych gigantów za rok nie podzielisz . A że dzielić będziesz musiała to pewne, chyba że zamierzasz zamieszkać w dżungli

siekiera u mnie to codzienność
popcorn 13:05, 31 maj 2012

A co jeszcze robisz siekiera Aga?
Dzisiaj - zachwycona hosta Irenki - kupilam sobie na targu 2 sadzonki - inne, ale podobno tez duze maja rosnac

Irenko dotarla przesylma ode mnie? Roslinki cale? Dziekuje za trawke - juz rosnie!!