Milka
17:08, 31 maj 2012
Dzięki Marzenko
irys
kosodrzewina
czarna sosna
tawuły w pąkach
Irenko, nie znam Cię osobiście, ale taka "fajność" od Ciebie bije. Gratuluję córki, bo musi być "równa babka", że mamę zgłosiła do konkursu. Prezentujesz się fenomenalnie, oglądałam zdjęcia, a i roślinki masz do pozazdroszczenia.
nieniem odpowiadam, ale biegałam wyjątkowo gdzie indziej, nie po Ogrodowisku
(...)
Iza, bezkonkurencyjna jesteś, ale małż... zaskakujesłów brak
szykujcie się oboje, bo Dolny Slask jest niesamowity, pod każdym wzgledem; myslę, że sunia to wie, natura wszystko wyreguluje i skończy sie happy endem, oby tylko szczeniaki dobre domy dostały; gdyby nie moje 3 wzięłabym 1 na luksusowe zycie u mnie, czyli miłosc i pełna micha
gatunek homo sapiens (i dam sobie tego odebrać
Oplułam monitor ze śmiechu![]()
![]()
Dziwiłam się dlaczego Ty do Rzeszowa jedziesz ???? Ale myslalam, że sie w ten weekend z Anią umówiłaś....
Ale wiesz Hanusia z Koszalina może pociagiem do nas przyjedzie to Ty pojedź do Hani a potem z nią do nas
Konstancjo, świetna jesteś, ale przez Ciebie to ja bym się fistaszkem zadusił.
małż informatyk poniekąd to od zawsze mi powtarza komputerka nie karmimy i ja to taka wytresowana jestem, że nigdy - jak on widzi - nie wcinam przed laptopikiem ... i proszę brać przykład 
Ireno, hosta przeogromna. Są jakieś konkursy hostowe? Ja trochę nie jestem na bieżąco. Ale w lipcu będę.
... tego się nie da opanować ... no chyba, że się jest Sebkiem