To ja nie widziałam , pewnie jakąś stronę pominęłam. Wszędzie jesteś na zdjęciach bez tego różowego a tu całkiem inaczej . Pieknie. Muszę zajrzec jeszcze na spotkania jak okazuje sie że coś przegapiłam.Dzięki za zdjęcie i Tobie i Danusi.
Te zdjęcia to od wizyty u Marty(Finki), Irenko starczyło miejsca na zakupy w samochodzie?
Ledwo Aniu, bo rzuciłam się na wszystko; pierwiosnki, żurawki, powojniki, jakieś takie fajne iglaste w kolorze pomarańczy, hosty i wiele innych
a i jeszcze Ela/Elfik 2 cudne roślinki mi podarowała i Agape, też w moim aucie zakupy miała, zaszalałyśmy, ale warto, bo ceny rewelacyjne i piękne dorodne rośliny!
no i Marzence prezent kupiłyśmy i też u mnie jechał, a autko jakoś tak jak z gumy, rozciągało się
To zdjęcie w powiększeniu jest w Dolnośląskim spotkaniu, ale Danusia pozwala, więc wrzucam w całości
To ja nie widziałam , pewnie jakąś stronę pominęłam. Wszędzie jesteś na zdjęciach bez tego różowego a tu całkiem inaczej . Pieknie. Muszę zajrzec jeszcze na spotkania jak okazuje sie że coś przegapiłam.Dzięki za zdjęcie i Tobie i Danusi.