Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 21:37, 26 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
Irenko, dobrze że zmieniłaś awatar - to zdjęcie Danusi boskie! I nie martw się kochana, że jak będziesz zmieniać awatary, to Cię z kimś pomylimy - to niemożliwe! Jesteś bardzo oryginalna i charakterystyczna !

to już się nie martwię, a takich zdjęć jak robi Danusia, nie umiem
Milka 21:38, 26 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
A zakupy u Finki, świetne, może potzrebujesz pomocy do sadzenia. Daj znać. Mogę podjechać pomóc, skoro masz problem ze stawami.....

Marzenko, no coś ty, jakoś sobie poradzę; mówiłam ci też, że kogoś wezmę, no bo zdrowie ma się jedno ale całusy ślę za chęc pomocy jesteś wielka!
Milka 21:40, 26 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Teraz, skoro masz kłopot z wyborem, to awatarki możesz zmieniać co jakiś czas...
Mnie podoba się ten, co Joli

dzięki Basiu i ogromnie żałuję, że nie byłaś na Dolnym Śląsku
jakąś fajeczkę byśmy pykły, a tak byłam w okrojonym składzie, chociaż nie mogę narzekać, bo 2 Emów też fajczyło i było nieźle
jak zacznę zmienić,ciągle avatarek, to wam się będę mylić!!

Nawet wiem ktory to jeden M i papieroski na piątek zostały

to super, bo oboje słabo jako palacze byliśmy przygotowani i jeszcze M.- Wieloszki wisimy co nieco
Milka 21:40, 26 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Irenko, zdjecie artystyczne. Sceneria doskonała, rzeczywiście. Ale modelka też pierwsza klasa. Całość świetna, a nie tylko części składowe.
Pozdrawiam, było bardzo miło poznać Cię osobiście.

Agnieszko, dziękuję ty tez taka czupryniasta z włosami jak ja jak by je nie układać i tak żyją własnym życiem! cieszę się z poznania, ale nie śpiąc dziś w nocy, myślałam o tym, czy ty wzięłaś trawkę, którą dla ciebie przywiozłam? jak się okaże, że nie, to postaram się jakoś ci ją dostarczyć; ja tez zapomniałam u Marzenki sporo swoich rzeczy, w tym barwinka , którego Agape dla mnie przywiozła, variegata kwitnący na biało

Ha trawka jest u mnie Aga musi do mnie plrzyjechać po nią
Dobrze, że przecyztałam bo mialam ją juź dzisiaj posadzić

trawki jeszcze mam, starczy i dla niej, wezmę do ciebie albo coś tam wymyślimy
EPODLAS 21:44, 26 cze 2012

No to się nazywa zrobić zakupy. Nie to co ja. Byłam dzisiaj w ogrodniczym i wyszłam z jedną krzwuszką Candide. Ale jestem zadowolona, bo na nią polowałam. Nie mam jeszcze krzewuszki z białymi kwiatami, a właściwie już mam.
anula_wn 21:48, 26 cze 2012

Irenko, zasapałam się goniąc Twój wątek ! miej litość, w moim wieku nie należy tak ganiać
pięknie wyglądasz i pięknie się uśmiechasz (jak mniemam bez przerwy!), a zkupy - cudne !
Milka 21:50, 26 cze 2012

Święta parwda o Tobie i Danusi

dzięki
Milka 21:51, 26 cze 2012

EPODLAS napisał(a)
No to się nazywa zrobić zakupy. Nie to co ja. Byłam dzisiaj w ogrodniczym i wyszłam z jedną krzwuszką Candide. Ale jestem zadowolona, bo na nią polowałam. Nie mam jeszcze krzewuszki z białymi kwiatami, a właściwie już mam.

Bożenko, to super, ze kupiłaś, bo ja u ciebie krzewuszki podziwiam, masz piękne
a u Finki uwierz, to była wielka okazja, bo jeszcze dostałyśmy wszystkie 10% rabatu
pokaż krzewuszkę zaraz biegnę do ciebie
finka 21:54, 26 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Skoro już Hania taki sprytny wierszyk o mnie napisała, pokazuję co kupiłam

wow, ja miałam takie żurawki? ale wychapałaś!!! Cieszę się, ze na Ciebie trafiły, to ubiegłoroczne przesadzone z małych doniczek do 1,5 l i nażarte osmocote Oczywiście 'Marmelade', a ten ciemny Rozchodnik to 'Orange Xenox', z kolei ten co przy oczku stał ostatni, co już miał być tam sadzony to : Sedum sieboldii 'Mediovariegatum' .
finka 21:56, 26 cze 2012

A Przetacznik ten różowy to 'Rosa Zwerg'