Irenko, zdjecie artystyczne. Sceneria doskonała, rzeczywiście. Ale modelka też pierwsza klasa. Całość świetna, a nie tylko części składowe.
Pozdrawiam, było bardzo miło poznać Cię osobiście.
Agnieszko, dziękuję ty tez taka czupryniasta z włosami jak ja jak by je nie układać i tak żyją własnym życiem! cieszę się z poznania, ale nie śpiąc dziś w nocy, myślałam o tym, czy ty wzięłaś trawkę, którą dla ciebie przywiozłam? jak się okaże, że nie, to postaram się jakoś ci ją dostarczyć; ja tez zapomniałam u Marzenki sporo swoich rzeczy, w tym barwinka , którego Agape dla mnie przywiozła, variegata kwitnący na biało
Ha trawka jest u mnie Aga musi do mnie plrzyjechać po nią
Dobrze, że przecyztałam bo mialam ją juź dzisiaj posadzić
trawki jeszcze mam, starczy i dla niej, wezmę do ciebie albo coś tam wymyślimy
No to się nazywa zrobić zakupy. Nie to co ja. Byłam dzisiaj w ogrodniczym i wyszłam z jedną krzwuszką Candide. Ale jestem zadowolona, bo na nią polowałam. Nie mam jeszcze krzewuszki z białymi kwiatami, a właściwie już mam.
Irenko, zasapałam się goniąc Twój wątek ! miej litość, w moim wieku nie należy tak ganiać
pięknie wyglądasz i pięknie się uśmiechasz (jak mniemam bez przerwy!), a zkupy - cudne !
No to się nazywa zrobić zakupy. Nie to co ja. Byłam dzisiaj w ogrodniczym i wyszłam z jedną krzwuszką Candide. Ale jestem zadowolona, bo na nią polowałam. Nie mam jeszcze krzewuszki z białymi kwiatami, a właściwie już mam.
Bożenko, to super, ze kupiłaś, bo ja u ciebie krzewuszki podziwiam, masz piękne
a u Finki uwierz, to była wielka okazja, bo jeszcze dostałyśmy wszystkie 10% rabatu
pokaż krzewuszkę zaraz biegnę do ciebie
Skoro już Hania taki sprytny wierszyk o mnie napisała, pokazuję co kupiłam
wow, ja miałam takie żurawki? ale wychapałaś!!! Cieszę się, ze na Ciebie trafiły, to ubiegłoroczne przesadzone z małych doniczek do 1,5 l i nażarte osmocote Oczywiście 'Marmelade', a ten ciemny Rozchodnik to 'Orange Xenox', z kolei ten co przy oczku stał ostatni, co już miał być tam sadzony to : Sedum sieboldii 'Mediovariegatum' .