Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Diana 23:46, 30 cze 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko cudowne zdjęcie ależ pachnie ...................słodko
Milka 23:52, 30 cze 2012

Diano dzięki; nie spisz, bo pewnie u was też gorąco; teraz przed przyjściem do domu sprawdziłam temperaturę, jest 26 stopni, alez bosko
Konstancja30 23:55, 30 cze 2012

irena_milek napisał(a)

ochhhh .... jooooooo ...

czyli podobają się
a do mnie juz Iza w gości mozna, bo chwastowiska nie ma

właśnie przeczytałam, że wsparcie było ... Irenko ja mam tylko wyobrażenie o rozmiarach twojego ogrodu ... jako posiadaczka małych rabat zakładam, że rzeczywistość przerasta obszary wydumane ... więc nie pojmuję jak dawałaś radę zaplanować ... zaaranżować ... nasadzić i utrzymać takie włości ... ja mam wyobraźnię i możliwości kombinowania w przestrzeni ... a tego nie mogłam poustawiać ... z tego co czytam "wsparcie" się zmachało - co utwierdza mnie w przekonaniu, że zapał i pasja mogą wiele ... dobrze, że mogłaś porozkoszować się ogrodem czyniąc kosmetykę li tylko ... stawiając kropeczkę nad "i" ... poczytać ... świetnie ... tak trzymać ... po to są ogrody ... by dawać azyl i radość

po przydługich gratulacjach powiem tylko, że mam nadzieję na eskapadę z Anną zestawienie obrazu wydumanego z rzeczywistym ...
Milka 00:01, 01 lip 2012

HA, ha..Iza, ja niczego nie zaplanowałam, podobnie jak Ania wszystko szło, bo chcę i tak jakoś zrobił sie ogród, a teraz jest to..czego nie chcę, więc przesadzanie, dosadzanie, słowem zmiany, aby był elegantszy, bo u mnie w ogrodzie chyba wszystkie style, ale jest przyjazny i daje dużo chłodu w takie upalne dni
a was nie mogę się doczekać, obiecałyście być w innym terminie, to musicie
i ciekawa jestem, jak wypadnie zderzenie z ogrodem moim w realu
a egoizm, to nie taka zła rzecz, firma popracowała, ja posekundowałam, ale wyplewili mi również to co nie trzeba, macierzankę, miskanty Roberta i jeszcze coś, odzyskaliśmy tylko 2 rośliny!
barbara_kraj... 01:25, 01 lip 2012

irena_milek napisał(a)

No, cudo ten przetacznik Christa! Ciekawe, czy u mnie też taki dorodny będzie, na razie szykuje się do kwitnienia. Młodziutki on, bo dopiero w maju go sadziłam
Zasilałaś go czymś, Irenko?
Martek 02:33, 01 lip 2012

A to przetacznik taki ...
Już ci Miła nachwalili to dam sobie spokój
Życzę miłej niedzieli i pozdrawiam
Madzenka 08:03, 01 lip 2012

barbara_krajewska napisał(a)

No, cudo ten przetacznik Christa! Ciekawe, czy u mnie też taki dorodny będzie, na razie szykuje się do kwitnienia. Młodziutki on, bo dopiero w maju go sadziłam
Zasilałaś go czymś, Irenko?

Irenko ja muszę ten przetacznik w rzeczywistości obejrzeć!!! Hania z Danusią przez całą Polskę go targały a ja tej rośliny nie znalam widzę, że staje się kolejnym hitem ogrodowiska?

Miłego dnia Ci życze
malgocha1960 09:33, 01 lip 2012

Irenko,nadrobiłam dziesiąt stron,bo pedzisz jak burza.Energiczna na zywo i w wątku,ale warto było spedzić trochę czasu u ciebie.Szkoda,że mieszkasz tak daleko,bo bym skubnęła sobie wiele roslin,których nie mam.Gdzie można dostać taki przetacznik i dziwnych czubkach?
popcorn 09:46, 01 lip 2012

Cudne lawendy! A przetacznik Christa bardzo dorodny - niedawno sobie go umyśliłam i kupiłam, ale sadzonki są małe, mają może po 5 kwitnących gałązek. Ania ASC pokazywała swój - mega wypasiony

pozdrawiam i miłego dnia!
Asik 10:13, 01 lip 2012

Irenko, niesamowite rośliny i niesamowite miejsca w Twoim ogrodzie! Bajkowo! Nawet psiaki mają domki w bajecznej scenerii!