Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

viva 13:44, 10 lip 2012

Irenko, pokazujesz coraz więcej swoich tajemniczych miejsc, bardzo mi sie podobają.
Na Twoich czarnoziemach (cały czas o tym pamiętam ) za niedługi czas będzie prawdziwy busz
Milka 13:49, 10 lip 2012

Dziękuję ci bardzo, pochwała od właścicielki tak pięknego ogrodu, to oooho!
ciągle bałagan na tym ogrodzie, ciągle przeróbki, to i wstyd pokazać, ale jakoś powoli wychodzimy z tego bałaganu, zdrowie prawie wróciło, więc i przyjemniej się pracuje

niesamowite, że pamiętasz czarnoziem więcej buszu, mniej koszenia tak mawia mój M.
pozdrawiam Vivo
Martek 14:04, 10 lip 2012

Lecę do stomatologa,ale myślę ,że wrócę
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam Miła moja siostro ASC.Musiałam to dopisać
Milka 14:06, 10 lip 2012

To życzę fajnej wizyty u stomatologa, ja zawsze biorę znieczulenie i chyba tak do starości mi zostanie...i wtedy jest fajnie
czyli i tak widzimy się u mojej siostry ASC
Milka 14:19, 10 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dzięki tej mgle (dymowi z ogniska) pokazalaś nam tajemniczy ogród
Pozdrawiam

fajnie to brzmi z tym tajemniczym ogrodem wyglada tak o zmierzchu, jak drzewa wielki cień robią
pozdrawiam Marzenko
Milka 14:21, 10 lip 2012

Celina napisał(a)
ale posiadłość!! prima!

wielka owszem, ale jak będzie tak porządnie jak u ciebie ..to wtedy mi się bardzo spodoba, chociaz lubię ten ogród mimo niedociągnięć
Milka 14:23, 10 lip 2012

asc napisał(a)

Ja dziś walczyłam w ogrodzie.... całe jedno wielkei g zrobiłam.... z tej ffirmy co ty tron, ja kupiłam ławeczki
Mam nadzieję, że powodzi nie będzie.... u nas nawet dziś nie było burzowo... tzn nie zanosiło sie na burzę...... bo nademną przeleciała w te upały tylko jedna, a reszta to krążyła w oddaleniu...

U mnie były 2 burze, ale wieczorem w piątek aż do dziś jest cudownie

i...Aniu, krecików nie ma, hura!!!

Siostro moja kochana..dla Ciebie wszystko...... nawet moje postanowienie nie przepuszczania casu na Ogrodowisku.. od Bogdzi i Ciebie muszę....... chociaz na chwilkę..... do innych chcę...ale trenuję silną wolę..... muszę podgonić pracę, bo mnie wyleja na zbity pysk...... a tu same wydatki......
A z kretami.... profilaktycznie pilnuj gdzie Cię podchodzą..... i od razu walcz

pilnuję i szelma zrobił 4 nowe i od razu interwencja, ale liczę, że to ostatnie przedbiegi
szalejesz przed spotkaniem! a ja zaczęłam umawiać spotkanie u siebie i dałam 4 sierpnia, no zapomniałam, że u ciebie jestem i Wieloszka mi przypomniała!!!
Milka 14:25, 10 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Irenko, ale u Ciebie tych zakamarków, zakątków, rabatek, nastrojowych widoczków! Prawdziwy tajemniczy ogród! No i w takim miejscu to w zasadzie cały czas można coś robić! Bo ja to się juz martwię co to będzie jak juz wszystko uporządkujemy i posadzimy! Chyba zacznę od początku

mnie pewnie nie uda się zrobić wszystko do końca, bo chciejstwa bez ustanku nowe, ale jak widzę u ciebie, dajesz radę i jednak ciągle coś nowego sie pojawia
Milka 14:26, 10 lip 2012

Martek napisał(a)
Pięknie jest!!!

dzięki wielkie każdy ogród inny, ale każdy kocha swój, bo pracę w niego taką wkłada, że nie sposób inaczej
Milka 14:28, 10 lip 2012

Przetacznik napisał(a)
Och jak pięknie u Ciebie, bardzo nastrojowo, te sosenki, winobluszcze no i ładnie poprowadzony dereń w morzu lawendy... Bardzo mi się to podoba
Ciekawe i romantyczne mebelki i mur i płoty też zwróciły moją uwagę
Pozdrawiam : )

cieszę się Weroniko, że moje zakątki znajdują aplauz
wiem, że lubi je firma plewiąca ogród, bo maja okazję przysiąść w każdym miejscu i odpocząć

ogród w części dojrzały, a w części młody, sama jestem go ciekawa tak za 5 lat