ja też omijam na Tvn Styl, i Club; pokazują najpiękniejsze ogrody na śiwecie, ucieczka na wieś, młody ogrodnicy itd, dla mnie super nawet M. wciągnęłam i też mu się podoba, bo i o murkach, domach, wystroju i ogrodzie, a jakie fajne podpowiedzi z niczego, acha i jeszcze program Domo na cyfrze
Dzisiaj w OBI widziałam aksamitki białe oraz ecri. Bardzo piękne. Producenci co chwila zaskakują nas nowymi barwami i kształtami kwiatków. Jest w czym wybierać
Witaj Irenko poczytuje Twój wątek , idziesz jak burza ... martwi mnie ten deszcz, u mnie jest bardzo mokro, woda często długo stoi w gruncie i powoli wsiąka mieliśmy z tym wielki problem i w sumie jest on nadal
muszę podjechać zobaczyć czy są jeszcze donice, które Twoj M. zakupił ... tylko to nie moja część miasta
pozdrawiam
u mnie też stoi, ale powoli też wsiąka, bo przestało padać i wieje wiatr;robi się fajnie a ty w której części mieszkasz?
donice są, ale tak je ustawili, że musisz zapytać aby znaleźć, maja fajną cenę i są ładne
Mieszkam w Smolcu, a pracuje na Fabrycznej we Wrocławiu no to muszę się wybrać i zobaczyć, bo zaraz sezon się zacznie i ceny skoczą do góry.