Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 12:42, 02 sie 2012

Martek napisał(a)
Bardzo ładny duet hortensja Chopin

wiesz, że to pod wpływem Danusi, to jak znak rozpoznawczy; te dwie rośliny baaaardzo polubiłam, bezproblemowe

Pewnie tak
Teraz lecę na trawkę popijać kawkę

super!
Martek 12:44, 02 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Możemy pogadać o tym u Ani. Do zobaczenia.

no widzisz, przy okazji spotkania obgadamy temat)

O kochane to jak zaczniecie o lotach,ciuchach to ja wymiękam ))))))))))))))
Martek 12:46, 02 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Bardzo ładny duet hortensja Chopin

wiesz, że to pod wpływem Danusi, to jak znak rozpoznawczy; te dwie rośliny baaaardzo polubiłam, bezproblemowe

Pewnie tak
Teraz lecę na trawkę popijać kawkę

super!

Chopina to myślałam,że miałaś ,a hortensje to tak jest to znak rozpoznawczy ja dostałam w prezencie ten symbol,ale szukam innej odmiany ,która ma z kolei Limka
agata_chrosc... 12:49, 02 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Uf! Irenko, przebrnięcie przez Twój wątek zdrowego może powalić, a co dopiero taką sierotę pogiętą jak ja. Chopin piękny! Pozdrawiam

oj pochorowałąś się, ale mam nadzieję, ze ciut lepiej! posadź Chopin jak nie masz, pasuje do twojego ogrodu zdrowiej

a skąd ja go wezmę? Musiałabym z Polski przywieźć.

tak się obawiałam, że u siebie nie dostaniesz; coś się po drodze wymyśli' jak mój znajomy będzie jechał do Holandii, dowiem się kiedy, kupię Chopin i on weźmie, a ty gdzieś tam odbierzesz, wcześniej dam jego telefon; coś wymyślę najważniejsze, żeby kręgosłup odpuścił; u mojego M. trawło to 5 tygdoni!!

O Matko! Irenko! No ja nie dlatego tak pisałam! Gdzie będziesz człowieka fatygowała! No chyba, że na wymianę Napiszesz mi co byś chciała, czego w Polsce nie ma i ja mu dam! To jest pomysł!

A z kręgosłupem to może tak być niestety
Evchen 12:56, 02 sie 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko.. nie było mnie dzień?.. a tu tyle stron!..
Ale i tak udało mi się zobaczyć co fajniejsze kąski: Chopin... Pisałaś, że rośnie wysoki.. Jak wysoko?..

wiem, robiłaś plakaty mój ma już 1,4m, wczoraj zmierzyłam i wielkie liście i prawie zero kolców
dałąm foty, aby pokazać jego wielkość

Plakaty.. ja niedługo białą flagę wywieszę..! a że lubię biały - to moze nie jest to wykluczone...
Ircia, Chopin cudny... ! Pąki ma nie tylko u góry, ale i na dolnych pędach... . Ale nie wiedziałam, że rośnie tak wysoko..!
Milka 12:57, 02 sie 2012

Martek napisał(a)

Możemy pogadać o tym u Ani. Do zobaczenia.

no widzisz, przy okazji spotkania obgadamy temat)

O kochane to jak zaczniecie o lotach,ciuchach to ja wymiękam ))))))))))))))

e tam, o wszystkim się gada, ale najwięcej o ogrodach

Chopina to myślałam,że miałaś ,a hortensje to tak jest to znak rozpoznawczy ja dostałam w prezencie ten symbol,ale szukam innej odmiany ,która ma z kolei Limka

u mnie Chopin i limki od tego roku; pod wpływem Ani asc dokupiłam Gret Star, a w ubiegłym Anabel, jakieś 3 ogrodowe i nie kwitną, Pinky Winky i Vanilia Fraise; policzyłam je w końcu, i mam 21 hortensji
Milka 12:58, 02 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Uf! Irenko, przebrnięcie przez Twój wątek zdrowego może powalić, a co dopiero taką sierotę pogiętą jak ja. Chopin piękny! Pozdrawiam

oj pochorowałąś się, ale mam nadzieję, ze ciut lepiej! posadź Chopin jak nie masz, pasuje do twojego ogrodu zdrowiej

a skąd ja go wezmę? Musiałabym z Polski przywieźć.

tak się obawiałam, że u siebie nie dostaniesz; coś się po drodze wymyśli' jak mój znajomy będzie jechał do Holandii, dowiem się kiedy, kupię Chopin i on weźmie, a ty gdzieś tam odbierzesz, wcześniej dam jego telefon; coś wymyślę najważniejsze, żeby kręgosłup odpuścił; u mojego M. trawło to 5 tygdoni!!

O Matko! Irenko! No ja nie dlatego tak pisałam! Gdzie będziesz człowieka fatygowała! No chyba, że na wymianę Napiszesz mi co byś chciała, czego w Polsce nie ma i ja mu dam! To jest pomysł!

A z kręgosłupem to może tak być niestety

Wiem, ze nie dlatego, ale przy okazji sam taki pomysł się zrodził nie panikuj
Milka 12:59, 02 sie 2012

Evchen napisał(a)

Irenko.. nie było mnie dzień?.. a tu tyle stron!..
Ale i tak udało mi się zobaczyć co fajniejsze kąski: Chopin... Pisałaś, że rośnie wysoki.. Jak wysoko?..

wiem, robiłaś plakaty mój ma już 1,4m, wczoraj zmierzyłam i wielkie liście i prawie zero kolców
dałąm foty, aby pokazać jego wielkość

Plakaty.. ja niedługo białą flagę wywieszę..! a że lubię biały - to moze nie jest to wykluczone...
Ircia, Chopin cudny... ! Pąki ma nie tylko u góry, ale i na dolnych pędach... . Ale nie wiedziałam, że rośnie tak wysoko..!

społeczeństwo ogrodowe tak łatwo ci nie odpuści, więc może ta biała flaga się przyda
Ania monte, mówi, że jej Chopin ma 2 m!!!!! moje młodziaki, to może dociągną w przyszłości

dziewczyny, robię mała przerwę, poracuję na chlebek i roślinki
zaraz wracam
agata_chrosc... 13:00, 02 sie 2012

Dobra! Nie panikuję!
Milka 13:33, 02 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Dobra! Nie panikuję!

super!