Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

JulkAd 13:48, 06 sie 2012

O Irenko, zadowolona widać ze spotkania musisz być - innej opcji nie ma. Szara rzeczywistość???.. toż dookoła masz swojej zieleni od groma i trochę...o kolorach nie wspomnę
anna_studio 13:51, 06 sie 2012

Irenko, witam po urlopowo....jestem zaskoczona bo jeszcze nie zmieniłaś avatarku.....
coś to do Ciebie nie pasuje....
wyjeżdżałam Irenka w różu...wracam Irenka w różu...
Milka 14:42, 06 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
Irenko, ja nie wiem jak Ty torobisz, ale widziałam Cię u Ani i wyglądałaś... zjawiskowo no i tryskasz ogromną energią Skąd Ty bieżesz tyle poweru ? Poza tym spotkanie było super ( na zdjęciach).Wrzuć kilka fotek od siebie

z moją energią różnie bywa, ale spotkanie na pewno było super; Ania jest wyjątkowa i to ona ma niesamowitą energię, świetne spontaniczne pomysły; fotki wrzuciłam w wątku spotkaniowym
Milka 14:46, 06 sie 2012

JulkAd napisał(a)
O Irenko, zadowolona widać ze spotkania musisz być - innej opcji nie ma. Szara rzeczywistość???.. toż dookoła masz swojej zieleni od groma i trochę...o kolorach nie wspomnę

mam, ale ona teraz nijaka mi się wydaje po pobycie u Ani, tam jest idealnie; naprwdę biegałam po ogrodzie w każdym zakamarku byłam i wszędzie wszystko zdrowe, zero chwastów a rośliny przepiękne;
jak się gdzieś wyjeżdża, to zawsze powrót do pracy nie wydaje się atrakcyjny; no i te ciurkadełka i mega wielkie oczko, to robi wrażenie
Milka 14:47, 06 sie 2012

anna_studio napisał(a)
Irenko, witam po urlopowo....jestem zaskoczona bo jeszcze nie zmieniłaś avatarku.....
coś to do Ciebie nie pasuje....
wyjeżdżałam Irenka w różu...wracam Irenka w różu...

Aniu, miło cię widzieć jakoś widzisz ten róż się utrwalił, nie tylko na bluzce ale i na policzkach!
Evchen 15:14, 06 sie 2012

Irenko co też Ty opowiadasz?... Przecież masz śliczny ogród I w dodatku anioł czeka zniecierpliwiony na swoje miejsce na kwitnącej rabacie I ja też czekam - na anioła. Na rabatę się nie zmieszczę,.. no może i by było - ale nie usiedzę nieurchomo!

Zdjęcia ze spotkania pooglądałam. Wszędzie jesteś roześmiana od ucha do ucha i Ci, którzy stoją obok Ciebie - również Wniosek z tego, że masz zarażliwy śmiech I dobrze!
JulkAd 15:14, 06 sie 2012

irena_milek napisał(a)

mam, ale ona teraz nijaka mi się wydaje po pobycie u Ani, tam jest idealnie; naprwdę biegałam po ogrodzie w każdym zakamarku byłam i wszędzie wszystko zdrowe, zero chwastów a rośliny przepiękne;
jak się gdzieś wyjeżdża, to zawsze powrót do pracy nie wydaje się atrakcyjny; no i te ciurkadełka i mega wielkie oczko, to robi wrażenie

U Ani ogród z Waszych relacji widziałam owszem piękny, nie będę ukrywać.
Ale Irenko, jak ja widzę Twój ogród to on mi się wydaje taki klimatyczny, taki...lekko tajemniczy, ja uwielbiam takie ogrody jak Twój i Agaty.
Podobają mi się ogrody nowoczesne jak u Marzenki czy Wieloszki (na pewno pomysły rabat godne kopiowania), ale sama bym chciała mieć właśnie taki z klimatem, może dlatego, że mój dom nie jest nowy? no nie wiem, tak po prostu jest
Milka 15:30, 06 sie 2012

Evchen napisał(a)
Irenko co też Ty opowiadasz?... Przecież masz śliczny ogród I w dodatku anioł czeka zniecierpliwiony na swoje miejsce na kwitnącej rabacie I ja też czekam - na anioła. Na rabatę się nie zmieszczę,.. no może i by było - ale nie usiedzę nieurchomo!

Zdjęcia ze spotkania pooglądałam. Wszędzie jesteś roześmiana od ucha do ucha i Ci, którzy stoją obok Ciebie - również Wniosek z tego, że masz zarażliwy śmiech I dobrze!

oj, Ewa, całkiem o tym zapomniałam; dziewczyny będą u mnie w środę, trzeba go zatarabanić na rabatę!
biedactwo, jakbyś robiłą za anioła, długo na rabacie byś nie wytrzymała, mrówki, upał i wszystko inne!
ogród mój ma parę niedociągnięć, ale uczę sie na innych ogrodach i niebawem będzie dobrze
pozdrawiam Ewa a śmiech to zdrowie
Milka 15:33, 06 sie 2012

JulkAd napisał(a)

U Ani ogród z Waszych relacji widziałam owszem piękny, nie będę ukrywać.
Ale Irenko, jak ja widzę Twój ogród to on mi się wydaje taki klimatyczny, taki...lekko tajemniczy, ja uwielbiam takie ogrody jak Twój i Agaty.
Podobają mi się ogrody nowoczesne jak u Marzenki czy Wieloszki (na pewno pomysły rabat godne kopiowania), ale sama bym chciała mieć właśnie taki z klimatem, może dlatego, że mój dom nie jest nowy? no nie wiem, tak po prostu jest

no tak, mój dom też stary i może ten ogród pasuje do niego; jest sporo miejsc gdzie przyjemny chłód, zakątków gdzie się można zgubić, czyli może i tajemniczy
dzięki Julito
popcorn 15:36, 06 sie 2012

Widzialam Cie Irenko na zdjeciach spotkaniowych, nie musze pytac bo widac ze dobrze sie bawiliscie
a "szara rzeczywistosc"- zawsze za plotem jest zielenszy trawnik ale nie ma co narzekac, u Ciebie przepieknie!!
pozdrawiam!