Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

eliza3 15:39, 06 sie 2012

Witaj Irenko, przyszłam zobaczyć co słychać, ale widzę, że jeszcze żyjesz spotkaniem u Ani. Bawiliście się świetnie, więc się nie dziwię, że trudno przejść do codzienności. Szkoda, że mnie tam nie było, ale przynajmniej byłam tam wirtualnie i chętnie obejrzałam relacje uczestników. Serdecznie pozdrawiam.
Milka 15:39, 06 sie 2012

Karolina, oczywiście u Ani było extra, każdy to powie
dobra, nie będę już narzekać, trzeba lubić co się ma zresztą ciekawa jestem, co powiedzą dziewczyny, jak na żywo mój bałaganik zobaczą cócia mói, że to ogród naturalistyczny, niech tak będzie
pozdrawiam cię i powoli czytam co tam u was; nadal gorąco i parno, chyba dziś lunie deszcz!
Milka 15:41, 06 sie 2012

eliza3 napisał(a)
Witaj Irenko, przyszłam zobaczyć co słychać, ale widzę, że jeszcze żyjesz spotkaniem u Ani. Bawiliście się świetnie, więc się nie dziwię, że trudno przejść do codzienności. Szkoda, że mnie tam nie było, ale przynajmniej byłam tam wirtualnie i chętnie obejrzałam relacje uczestników. Serdecznie pozdrawiam.

Eliza, też pozdrawiam
tak jakoś nie mogę w rytm wejść, chyba jak popracuję na ogrodzie, to będzie jak zawsze
no i upały, które lubiłam juz nie dla mnie
popcorn 15:47, 06 sie 2012

ja tez czekam na deszcz, bo goraco, a rosliny wiedna...
pozdrawiam!
Milka 15:59, 06 sie 2012

u mnie też; a jak nie spadnie to wąż, konewki i podlewanie
Konstancja30 16:00, 06 sie 2012

irena_milek napisał(a)

O Irenko, zadowolona widać ze spotkania musisz być - innej opcji nie ma. Szara rzeczywistość???.. toż dookoła masz swojej zieleni od groma i trochę...o kolorach nie wspomnę

mam, ale ona teraz nijaka mi się wydaje po pobycie u Ani, tam jest idealnie; naprwdę biegałam po ogrodzie w każdym zakamarku byłam i wszędzie wszystko zdrowe, zero chwastów a rośliny przepiękne;
jak się gdzieś wyjeżdża, to zawsze powrót do pracy nie wydaje się atrakcyjny; no i te ciurkadełka i mega wielkie oczko, to robi wrażenie

U Ani ogród z Waszych relacji widziałam owszem piękny, nie będę ukrywać.
Ale Irenko, jak ja widzę Twój ogród to on mi się wydaje taki klimatyczny, taki...lekko tajemniczy, ja uwielbiam takie ogrody jak Twój i Agaty.
Podobają mi się ogrody nowoczesne jak u Marzenki czy Wieloszki (na pewno pomysły rabat godne kopiowania), ale sama bym chciała mieć właśnie taki z klimatem, może dlatego, że mój dom nie jest nowy? no nie wiem, tak po prostu jest

no tak, mój dom też stary i może ten ogród pasuje do niego; jest sporo miejsc gdzie przyjemny chłód, zakątków gdzie się można zgubić, czyli może i tajemniczy
dzięki Julito

aućk ... to zanim go zobaczę muszę jakiegoś czipa sobie wszczepić bo zaginę jak nic ... Irenko Wasz ogród (no bo jest jeszcze On - pan tego ogrodu ) ... jest na pewno troche ja Ty i On ... po Tobie ma tę czarodziejską nutkę ... tajemniczości ... subtelności ... drzewa o których mówiłaś to zapewne obietnica dającego wytchnienie zakątka ale i źródło siły ... hmmm ... czyli pewnie ja Ty i On ... pozdrawiam
Milka 16:08, 06 sie 2012

może być bez chipa, gubisz się i odnajdujesz kiedy masz ochotę
tak, chłód to drzewa, a tajemniczo się robi, jak zapada zmrok i wszystko takie surrealistyczne się wydaje; Iza, jak ty pięknie to umiesz ująć, ogród to Waligóra i ja
Evchen 16:33, 06 sie 2012

Irenko Ewa i Anioł?.. odpada.. a kto namawiał Adasia, żeby skubnął jabłko?... nie anioł przecie...
Mala_Mi 17:10, 06 sie 2012

Irewnko, ani chybi powrócisz... zostawłaś.. okulary

Odesłać?
Milka 17:22, 06 sie 2012

Evchen napisał(a)
Irenko Ewa i Anioł?.. odpada.. a kto namawiał Adasia, żeby skubnął jabłko?... nie anioł przecie...

ach! zgodnie z tym wierzeniem, nijak za aniołka nie możesz roli grać