Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Klamber 12:28, 15 sie 2012

Irenko, widzę po zdjęciach że coraz ładniej u Ciebie, na ostatnich, to nawet chwaścika nie uwidzisz, po prostu ekipa się sprawdza i gratuluje ósmego okrążenia podziwiam Twoje tępo.
Sebek 14:24, 15 sie 2012

Gratuluję 800

agata_chrosc... 14:29, 15 sie 2012

ALe się katastrofalnie spóźniłam! Gratulacje!
Joanka 14:33, 15 sie 2012

Irenko i ja już nie nadążam , wybacz kochana

GRATULACJE, buźka

Milka 14:40, 15 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Oj spóźniłam się jak zwykle do Ciebie na 800 tkę. Gdy tylko się zgapię to natrzaskasz. Z 10 stron
Gratuluję baaardzo i jak zwykle życzę utrzymania swojej energi źyciowej
Irenko czy 22.08 pasuje Ci na kawę u mnie?

Pasuje
dzięki za zaproszenie, tylko czy nie pobłądzę
Gabriela 15:35, 15 sie 2012

irena_milek napisał(a)
[ [img size=640x480]by

Naprawdę świetnie to wygląda.
barbara_kraj... 18:17, 15 sie 2012

W niecały rok 800 stron, to rekord! Idziesz, Irenko, 'łeb w łeb' z Anią asc! Gratulacje!!!

barbara_kraj... 18:21, 15 sie 2012

Podoba mi się Twój ogród, część z hortensjami szczególnie
kasik778 18:24, 15 sie 2012

przyszłam się przywitać i widzę, że wszyscy gratulują osiemsetki to i ja pogratuluję kwiatkiem

agniecha973 18:48, 15 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Dziewczyny, dziękuję za energetyczne wpisy i chłopakom też, Zbysiowi i Robertowi jak fajnie, że są z nami

a... Danusi, za cłokształt, oj tak Danusia, to cud kobieta, a do tego tak pięknie mnie pokazała

wypad był naprwdę spontaniczny, Danusia mówi, przylatuj..odbiorę i...lecę!
ale jak to ja, zawsze, z przygodami, wpisane to jest na stałe w moją osobowość!
zaczęło się we Wrocławiu na lotnisku; przechodzę prze bramkę i dzwonię jak diabli, a wszystko w koszu do przeglądu ułożone! technika wskazuje na dokładną, osobistą kontrol, prawie, ze rozebrana, znowu kolejny raz przechodzę i urządzenia wariują! zostałam się tylko w tunice, a wszystko wyło i szalało, a do ukrycia nic nie ma i metali w sobie nie mam; w końcu cała kontrolująca grupa śmiała się do rozpuku; tak myślę, że ta energia, aura jakiś popis dała...puścili!

ląduję w Warszawie; wychodzę..jest Danusia, z piękną i pachnącą różą w kolorze limonki, ale i wszystkie telewizje, fanki proszące o autograf...zerkam, no nie, to nie o mnie chodzi, śmiałyśmy się z Danusią jak to się zgrało; wszyscy czekali na polskich siatkarzy!

opóźnienia w locie zabrały nam cenne minuty rozmów, bo nie było im końca! ale wiem, że będzie powtórka!

Danusia i Wiesia i Anula, która dzwoniła w międzyczasie, mieszkają w pięknym miejscu, byłam pod wrażeniem, to miejsce to historia ludzi, sztuki i kultury!...aleś Danusiu świetnie trafiłaś z tym miejscem do życia

po drodze do Bukszpanowego...obejrzałam wiele pięknych miejsc
a u Danusi jest pięknie, większość wie, ale ja byłam zaskoczona ilością drzew w Danusi ogrodzie i to kultowych, które żyją i 4000 tys. lat; jakoś to umknęło mojej uwadze, a Waligura już zazdrości wielkiego tulipanowca i 5 drzew miłorzębów!!.. a jest ich tam więcej; dużo by pisać, oj książka by powstała, więc zakończę aby nie przynudzać; lot powrotny obfitował w niespodzianki, okazało się, że widełki do chwastów to niebezpieczne narzędzie i nijak nie mogę zabrać; biegałam, szukałam kogoś, kto to przetrzyma, zanim Danusia zawróci i odbierze i trafiłąm za pierwszym razem, cudna kobieta w różowym żakiecie, trzymała wysoko mój zestaw i Danusia odebrała! uff. są jednak wspaniali ludzie, bezinteresowni i empatyczni

Ja to zacytuję, bo już tyle stron minęło, a może jeszcze ktoś nie doczytał, a warto. Irenko, jesteś niesamowita. Pozdrawiam.