za wolno, ale był problem z oknami w dachu, w pierwszej wersji nie miało ich być, a potem pomyślałam, że będzie fajnie, jaśniej i dodatkowe ocieplenie; są bardzo duże i wielkie kąty, więc producent miał problem!
jak będzie oblewanie...ogłoszę, cięcie wstążki i rozbicie butli szampana, a co
To ostatnie piękne! I znowu te trawy urodziwe bardzo. To carex ale przypomnij mi jaki
turzyca variegata- szerokolistna
teraz je prawie produkuję na masową skalę
Jakbyś miała jakąś nadmiarową sadzonkę i dała przy jakiejś okazji Gabikowi albo Weronice-Przetacznikowi, to ja bym sobie w październiku odebrała i bym miała kawałek Twojego ogrodu u siebie! Uważam, że to świetny pomysł
za wolno, ale był problem z oknami w dachu, w pierwszej wersji nie miało ich być, a potem pomyślałam, że będzie fajnie, jaśniej i dodatkowe ocieplenie; są bardzo duże i wielkie kąty, więc producent miał problem!
Hihihihihihi....... coś mi się zdaje, że będzie miał wiele matek chrzestnych
Hihihihihihi....... coś mi się zdaje, że będzie miał wiele matek chrzestnych
To ostatnie piękne! I znowu te trawy urodziwe bardzo. To carex ale przypomnij mi jaki
turzyca variegata- szerokolistna
teraz je prawie produkuję na masową skalę
Jakbyś miała jakąś nadmiarową sadzonkę i dała przy jakiejś okazji Gabikowi albo Weronice-Przetacznikowi, to ja bym sobie w październiku odebrała i bym miała kawałek Twojego ogrodu u siebie! Uważam, że to świetny pomysł
nie ma sprawy wychodzi na to, że u Kapiasów się z nimi zobaczę, przynajmniej tak jest na dzień dzisiejszy i dam Gabikowi przetrzyma u siebie w ziemi i jeszcze ci podrośnie do października
dzielę kolejne sadzonki, ona sie rozrasta i tym sposobem można obdarować innych