Sharlee witaj w moim ogrodzie ta różnorodność dokłada pracy, ale czy my wielbiciele ogrodów, możemy się temu oprzeć! twój też taki będzie, nawet piękniejszy, bo w swoim muszę jeszcze wiele zmienić
pozdrawiam serdecznie
Rzeczywiście bardzo dużo dały te żurawki. Zielony ładny kolor, ale te żurawki go podkreśliły.
dokładnie tak, cały czas dumałam, jak to zmienic i jak zobaczyłąm u Marty te żurawki, pomysł od razu sam przyszedł
tak samo żurawki Southem Comfort ożywiły rabatę z lawendą, bo zlewała się z cyprysami, a tak jaśnieje; jak dokończę całą linię brzegową, zrobię zdjęcie, będzie widać co mnie wkurzało i co chciałąm zmienić!
uff, ależ dziś gorąco, jeszcze bardziej jak wczoraj!
Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera
Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania
O, tak ogrodowisko super sprawa. Szkoda, że ja tak pózno tu trafiłam..teraz przerabiam większość rabat
Mówisz masz strategię... uchyl rąbka tajemnicy
Reniu, do każdego rodzaju drzwi inny klucz
cieszmy się, że tu trafiłyśmy, bo nam ogrody pięknieją, mimo, że przeróbki, ale ile wspaniałych osób się poznało! i mimo prac w ogrodzie, życie towarzyskie bardziej kwitnie
No teraz to widać jak zaszalałaś u Finki. Gdzie to wszystko jechało? To znaczy gdzie Ty się zmieściłaś w tym samochodzie, wszak rośliny Ci całe wolne miejsce zajęły.
Ale ogród nabrał koloru, fiu, fiu...żurawek zazdraszczam - pozytywnie oczywiście, super wyglądają, a jak się zagęszczą...juz sobie wyobrażam jak cudnie to wszystko będzie wyglądać....już wygląda