Aniu, widziałam cię u Schmitów, ale na zdjęciach! winko chyba pyszne, bo już wieloletnie!!
nie mam zbliżenia, ale ona musiała się wysiać w skale i z powodu ciężkich warunków urosła jak bonsai
Ja też bym tak chciała skoczyc na zakupy i szkółkę wykupić! Wygram w totka to tak zrobię! A co! U Szmita miałam nic nie kupowac a widziałaś jak to sie skończyło..... i cały czas mówiłam, że budlei nie kupię hahhahaha
hej Irenko bardzo fajne zakupy, jak szaleć to szaleć! - i to mi się podoba z Tobą mogłabym jeździć na zakupy ja dzisiaj wieczorem jadę po sadzonki cisa ))))
Finka pięknie wygląda na tych zdjęciach
Gosia, co to człowiek wyprawia, chyba wszystkie wykupiłam!
widziałam twoją sesję, ale świetna!
Ja też bym tak chciała skoczyc na zakupy i szkółkę wykupić! Wygram w totka to tak zrobię! A co! U Szmita miałam nic nie kupowac a widziałaś jak to sie skończyło..... i cały czas mówiłam, że budlei nie kupię hahhahaha
no tak, właśnie sprawdziłam i nic nie wygrałam dla mnie wygraną jest ta ilość w tej cenie, we Wrocławiu nie dość, że nie ma, to jeszcze 3 razy drożej!
widziałam, ale nie dziwię się, że kupiłaś, budleje cudne, no a poza tym, jak się oprzeć!! może dobrze, że mnie tam nie było, pewnie wszystko bym chciała!