Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

KasiaWB 15:02, 20 sie 2012

irena_milek napisał(a)

ssuuuuuupppeerrr! ten widoczek to mój ulubiony
Milka 15:03, 20 sie 2012

Monika352 napisał(a)

już wszystko posadzone, w czwartek reszta, ale chyba podzielę na etapy, bo znowu padnę!

wrzosy

limki posadziłam koło buka tricolor i rh, a dołem kwitna szławie omszone
przymierzam róże w zakolu bukszpanowym

i jak posadzone, odmiana pod ambrowcem, to Southem Comfort i kilka Big Top Gold; z tyłu jako obwódka bluszczy i rh, Georgia Peach

zakupy wspaniałe i ile już wsadzone!!! Piękne pozdrawiam M

Moniko, dziękuję miałam oazję obejrzeć ciebie na spotkaniu u Schmitów ale miałyście fajnie i jazda we trójkę, pewnie rozmowom nie było końca i jakie udane zakupy, dobrze, że miałaś większe auto!!
Pszczelarnia 15:09, 20 sie 2012

Ireno, jęczę (z wielu względów).
Spotkanie z Finką .........auuuuuuuu.
Wizyta w jej ogrodzie i szkółce .........auuuuuuuuu.
I Twój ogród z tymi żurawkami, efekt niesamowity. Gdybym nie zobaczyła, nie uwierzyłabym.
A kiedy podjedziesz do nas? Auuuuuuuuuuu!
Milka 15:12, 20 sie 2012

KasiaWB napisał(a)

ssuuuuuupppeerrr! ten widoczek to mój ulubiony

a wiesz Kasiu, że i mój też teraz! oj brakowało tych żurawek! chyba jeszcze dam między hostami;
czyli u mnie teraz...żurawkowo, hostowo, bukszpanowo, hortensjowo i rh! ściągam wszystkie pomysły do siebie, ba nawet różanki są
jotka 15:16, 20 sie 2012

Żurawki, które przez długi okres czasu dają akcent kolorystyczny, to wspaniały pomysł w Twoim ogrodzie
Milka 15:23, 20 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Ireno, jęczę (z wielu względów).
Spotkanie z Finką .........auuuuuuuu.
Wizyta w jej ogrodzie i szkółce .........auuuuuuuuu.
I Twój ogród z tymi żurawkami, efekt niesamowity. Gdybym nie zobaczyła, nie uwierzyłabym.
A kiedy podjedziesz do nas? Auuuuuuuuuuu!

A wiesz, że niedługo się wybieram Finka chciała mi pokazać dom teściowej i jestem bardzo ciekawa, bo lubię takie klimatyczne miejsca
wypad do Kłodzka, to odwiedziny u ciebie i u Marty i miodzik muszę dokupic, 1 słoik mi został!
Mam nadzieję, że zdrówko nie nawala i jęczysz tylko nad żurawkami
do zobaczenia niebawem

i dla ciebie jedyny kwiat wisterii, no szał! i zakwitła tak długo oczekiwana róża, zgrały się kolory

reni 15:24, 20 sie 2012

Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera
Milka 15:27, 20 sie 2012

jotka napisał(a)
Żurawki, które przez długi okres czasu dają akcent kolorystyczny, to wspaniały pomysł w Twoim ogrodzie

tak samo myślę Jolu, zwłaszcza, że Marta pomogła mi je dobrać, do miejsca nasłonecznienia i wiem, ze sobie dadzą radę i czekam na efekt końcowy, jak już wszystkie rośliny dojadą, w tym na tę nieszczęsną rabtę, gdzie gazony chcę zakryć
Milka 15:30, 20 sie 2012

reni napisał(a)
Irenko, ależ zaszalałaś... o matko też bym tak chciała M chyba by mnie prześwięcił hi,hi
Ogród był piękny, a teraz to już dech zapiera

Dlatego ja wymyślam strategię, ha, ha, coby nie marudził; ale powiem, że i jemu bardzo się podoba i sam zdecydował, że jeszcze te brakujące 70 trzeba dokupoić uff, jak fajnie:
dzięki Reniu za pochwały ale gdyby nie ogrodowisko, popełniłabym wiele błędów, a tak mam tyle wspaniałych wzorów do naśladowania
Milka 15:31, 20 sie 2012

eliza3 napisał(a)

taki łan rudbekii chciałabym mieć i oczywiście rozchodnika

Irenko, wcale Ci się nie dziwię, mnie też się podoba, ale jeśli tylko jest miejsce to jest to możliwe, przecież jedno i drugie świetnie się rozmnaża...

wiem, ale ja z tych niecierpliwych i szybkich, jak dziecko, od razu mi się marzy