Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 15:51, 20 sie 2012

JulkAd napisał(a)
No teraz to widać jak zaszalałaś u Finki. Gdzie to wszystko jechało? To znaczy gdzie Ty się zmieściłaś w tym samochodzie, wszak rośliny Ci całe wolne miejsce zajęły.

Ale ogród nabrał koloru, fiu, fiu...żurawek zazdraszczam - pozytywnie oczywiście, super wyglądają, a jak się zagęszczą...juz sobie wyobrażam jak cudnie to wszystko będzie wyglądać....już wygląda

Julita, ty też nie masz daleko, a u Marty naprawdę ogromny wybór! układałyśmy piętrowo, bo inaczej byłoby kiepsko; tyle co na przodzie zostało miejsce na kupno karmy dla psiaków

czyli z żurawkami pomysł dobry
Milka 15:53, 20 sie 2012

monteverde napisał(a)

Rzeczywiście bardzo dużo dały te żurawki. Zielony ładny kolor, ale te żurawki go podkreśliły.

Co to znaczy fachowa pomoc przy zakupach

bardzo ważna, tym bardziej, że najtrudniejsze zadanie, to dobór roslin na rabatę z gazonami, ale super mi Marta dobrałą rośliny, już się nie mogę doczekać czwartku
chyba zacznę loty przeglądać, jak tę piwniczkę mam obejrzeć i nie tylko
monteverde 15:55, 20 sie 2012

ano
kaisog1 15:58, 20 sie 2012

Zachwycona jestem tymi żurawkami Ależ zmienił sie Twój ogród od razu
JulkAd 16:02, 20 sie 2012

irena_milek napisał(a)

No teraz to widać jak zaszalałaś u Finki. Gdzie to wszystko jechało? To znaczy gdzie Ty się zmieściłaś w tym samochodzie, wszak rośliny Ci całe wolne miejsce zajęły.

Ale ogród nabrał koloru, fiu, fiu...żurawek zazdraszczam - pozytywnie oczywiście, super wyglądają, a jak się zagęszczą...juz sobie wyobrażam jak cudnie to wszystko będzie wyglądać....już wygląda

Julita, ty też nie masz daleko, a u Marty naprawdę ogromny wybór! układałyśmy piętrowo, bo inaczej byłoby kiepsko; tyle co na przodzie zostało miejsce na kupno karmy dla psiaków

Żurawki to super pomysł. Ożywiły Ci ogród.

No do Ząbkowic mam około 150 km niby niedaleko, ale wybiorę się dopiero wiosną, bo trza trochę kasy odłożyć, a i dobrze muszę rabaty zaplanować i dobrać odpowiednie żurawki. A jeżeli pojechać to nie tylko po same żurawki
kasik778 16:13, 20 sie 2012

Irenko już ci pół forum napisało, ja też nie będę oryginalna, żurawkowe obramowania wyglądają cudownie, naprawdę zrobiły swoistą kropkę nad i, napisz czy te żurawki mogą rosnąć w pełnym słońcu?
Milka 16:14, 20 sie 2012

W międzyczasie jak, mnie nie było, goście u mnie byli
dziękuję więc Weronice za życzenia z wielkim krzakiem pięknych hortensji, Monice352, co grę światła dostrzegła, Ani, Julicie i Bożence, , kanciki częściowo zrobione z doskoku w różnych miejscach, instrukcję obejrzałam Bożenko i na żywo podziwiałam, to prawie dzieło sztuki!, Dianie, co lubi u mnie spacerować, Marzence, co już wszystko okancikowała, w srodę będę podziwiać i zamówiłam juz cebulki, oferta ci się spodoba, ja wzięłam 250 sztuk, Marcie, że tak mi pomogła z roślinami, nakarmiła pysznym ciastem i do tego pięknie uwieczniła, Danusiu i Izo, oczywiście, że hortensji nigdy dość, Ewę, co chce mojej wersji zdarzeń, a ta zawsze rozwlekła, Malgochę1960, widziałam relację u Schmitów i twoja radość, zakupy cudne, warto było, Kasik778 i Monikę, co też hortensje kochają, Betysię, Sharlee i oczywiście znowu Danusię, fotograf nie uwiecznił jak sadzę, bo wygladałam jak czarownica i mówił, że tylko miotły z napędem mi brak!
wszyscy czekali, ale w końcu relacja jest i nawet juz jak jest posadzone teraz biegam do was, choć znowu nie nadrobię
dziękuję wszystkim!

i kwiaty ode mnie

Milka 16:28, 20 sie 2012

monteverde napisał(a)
ano

Milka 16:28, 20 sie 2012

kaisog1 napisał(a)
Zachwycona jestem tymi żurawkami Ależ zmienił sie Twój ogród od razu

dzięki Gosiu
Milka 16:30, 20 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Żurawki to super pomysł. Ożywiły Ci ogród.

No do Ząbkowic mam około 150 km niby niedaleko, ale wybiorę się dopiero wiosną, bo trza trochę kasy odłożyć, a i dobrze muszę rabaty zaplanować i dobrać odpowiednie żurawki. A jeżeli pojechać to nie tylko po same żurawki

i słusznie lepiej dobrze zaplanować, niż działać pochopnie