Eve
20:33, 18 kwi 2014
Dziękuję Mirello za śliczną kartkę i życzenia 
Też życzę Ci wszystkiego najlepszego, pięknej pogody, miłości i błogiego lenistwa
Każdego ogrodnika dopada czasem chcęć przewrócenia ogrodu do góry nogami, mnie też dopadło
Zainspirowana przez koleżankę i pod jej dyktando, bo to ona jest twórcą nowej rabaty, jak to mówi : wykonceptuowała ją
popracowałam w zeszłym tygodniu i mam nową stara rabatę 
Ula, dzięki śliczne
Podziękowania składam, bo Ula czasem tu zagląda. ale rezyduje na innym forum i ma piękny! ogród! Na szczęście mieszkamy niedaleko od siebie więc, mam okazję oglądać jej ogród na żywo, a Ula ma naprawdę ogród świetnie skomponowany i jest miłośniczką bukszpanów i iglaków no i rękę do nich niesamowitą !
Zapomniałam dodać, że do pracy nie byłam sama oczywiście
Ula nie tylko konceptuowała, ale kopała sadziła i tworzyła kompozycję, przywiozła swojego eMa do pomocy, pracował też mój eM, no i ja ..
Zgraną ekipą byliśmy, praca szła szybciutko, rabata stworzona została w 8 godzin!
Wracam do mojej rewolucji
Było tak.. Nudna kwaśna rabata, z płożącymi iglakami, ładna wiosną w czasie kwitnienia, a potem, nuda, nuda..
A potem był chaos, wszystkie rośliny wykopane, bałagan...

Też życzę Ci wszystkiego najlepszego, pięknej pogody, miłości i błogiego lenistwa

Każdego ogrodnika dopada czasem chcęć przewrócenia ogrodu do góry nogami, mnie też dopadło

Zainspirowana przez koleżankę i pod jej dyktando, bo to ona jest twórcą nowej rabaty, jak to mówi : wykonceptuowała ją

Ula, dzięki śliczne

Zapomniałam dodać, że do pracy nie byłam sama oczywiście

Wracam do mojej rewolucji

Było tak.. Nudna kwaśna rabata, z płożącymi iglakami, ładna wiosną w czasie kwitnienia, a potem, nuda, nuda..
A potem był chaos, wszystkie rośliny wykopane, bałagan...