Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

Martek 01:42, 13 kwi 2012

Tyle kwiatów i lody ,które bardzo lubię Nie narzekaj ,że mało
AgnieszkaBK 01:47, 13 kwi 2012

monteverde napisał(a)
dzisiaj też jukę dużo wywaliłam, przemarzła dopiero w ten ostatni mróz

No właśnie Aniu.... moje też przemarzły dopiero na wiosnę wiem że odbiją, bo już tak się zdarzało, ale szkoda..... ja bardzo lubię juki. Teraz postanowiłam że na kolejną zimę zacieniuje je siatką.... może to coś da.
AgnieszkaBK 01:51, 13 kwi 2012

Martek napisał(a)
Tyle kwiatów i lody ,które bardzo lubię Nie narzekaj ,że mało

Zawsze dobrze jak znajdzie się pretekst do takiego obżarstwa, wtedy nie ma się wyrzutów sumienia Mam nadzieję, że jutro to spalę w ogrodzie..... lody też bardzo lubię
Celina 09:57, 13 kwi 2012

A wy dziewczynki śpicie w ogóle? Do tematu nocnego; dzień bez słodkości to dzień stracony!.A potem żal za grzechy!!
AgnieszkaBK 10:13, 13 kwi 2012

Celina napisał(a)
A wy dziewczynki śpicie w ogóle? Do tematu nocnego; dzień bez słodkości to dzień stracony!.A potem żal za grzechy!!

No tak, żal za grzechy miał być dzisiaj.....od rana planowałam spalać wszystko w ogrodzie....a tu zachmurzone niebo, jakby za chwilę miał padać deszcz
Danusza 10:31, 13 kwi 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

witam odwiedziłam twój piękny ogród Agnieszko jestem pod wrażeniem fajny pokaz sljdowy rok po roku daje obraz zmian przyrostu i pracy ) gratuluję
AgnieszkaBK 10:50, 13 kwi 2012

Dziękuję Danuszko, miło mi, że do mnie zajrzałaś i że Ci się podoba mój nieprofesjonalny ogród. Muszę sporo jeszcze dopracować... i naprawić zniszczenia spowodowane budową. Zaglądaj do mnie, zapraszam
Sebek 11:14, 13 kwi 2012

Niby dwa akcenty ogrodowiskowe - ale jakie! Cudne kule

A zestaw pocieszający masz super
AgnieszkaBK 11:25, 13 kwi 2012

Sebku, pierwszy raz je przycięłam.... dotąd rosły trochę chyba zapomniane
Pocieszacze miały być dzisiaj spalone ..... ale pogoda nie dopisuje.... więc chyba znowu trzeba będzie po nie sięgnąć
Milka 11:40, 13 kwi 2012

asc napisał(a)

Przyszłam sprawdzić co masz za stresik, bo u Ani asc pisałaś, że będziesz zagryzać. Po ilościach słodyczy stwierdziłam, ze trzeba wpaść do koleżanki, bo musi być mocno zestresowana. Może dobrym słowem pomogę. Pozdrawiam.

Agnieszko..... stresik związany z oglądaniem wiosny u Ani i innych U mnie dopiero jakieś pierwsze kwiatuszki się pojawiają a u innych prawdziwa wiosnaTak właśnie się pocieszam się zdrową żywnością

Tobie nadwaga nie grozi....możesz się spokojnie odstresowywać
Ale co tam..u Ciebie zawsze później wiosna....... a co ma powiedzieć np. Wrocław.....rejon gdzie zawsze ciepło ..... a tu kicha Mało tego my staramy się nie sadzić tego co wymarza, a oni mogli..i co...i kicha........
Wiec jak coś w normie to dobrze....ale i tak uśmiałam się na cały głos .....z zestawu "nerwosolków "...aż się przestraszyłam, że M obudzę... I w tak poprawionym nastroju od dobrego żartu idę spać........ taki uśmiech przed spaniem to jest to co człowiekowi potrzeba

Agnieszko, obejrzałam fotorelację nie ma co narzekać, całkiem spora wiosna, większośc super przetrwała i jak zwykle wszystko mnie zachwyciło
Menu koło kompa, całkiem, całkiem i jak pisze Ania, kich z wiosna to jest u mnie, ale jeszcze ciut i u mnie będzie eksplozja; szkoda, że wszystko naraz, zamiast w dłuższym czasie pieknie u ciebie!