Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

AgnieszkaBK 21:58, 10 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Jestem poogladałam gratuacje i życzenia, a myslałam, że już coś z wiosny swojej pokażesz
Czekam i będę podziwiać

Irenko, u mnie jeszcze nawet trawa się nie zazieleniła Jakieś kwiatuszki się pokazują.... jutro wybieram się po pracy do ogrodu to może coś uwiecznię na zdjęciach
Milka 15:38, 11 kwi 2012

Jestem jak cos wrzucisz zajrzę
agniecha973 23:54, 12 kwi 2012

Przyszłam sprawdzić co masz za stresik, bo u Ani asc pisałaś, że będziesz zagryzać. Po ilościach słodyczy stwierdziłam, ze trzeba wpaść do koleżanki, bo musi być mocno zestresowana. Może dobrym słowem pomogę. Pozdrawiam.
AgnieszkaBK 01:01, 13 kwi 2012

agniecha973 napisał(a)
Przyszłam sprawdzić co masz za stresik, bo u Ani asc pisałaś, że będziesz zagryzać. Po ilościach słodyczy stwierdziłam, ze trzeba wpaść do koleżanki, bo musi być mocno zestresowana. Może dobrym słowem pomogę. Pozdrawiam.

Agnieszko..... stresik związany z oglądaniem wiosny u Ani i innych U mnie dopiero jakieś pierwsze kwiatuszki się pojawiają a u innych prawdziwa wiosnaTak właśnie się pocieszam się zdrową żywnością

A to parę moich kwiatuszków z zaznaczeniem na PARĘ.... bo w tym roku jest ich bardzo mało w porównaniu do poprzednich lat..... pewnie wymarzły....

AgnieszkaBK 01:08, 13 kwi 2012

Mala_Mi 01:17, 13 kwi 2012

AgnieszkaBK napisał(a)

Agnieszko..... stresik związany z oglądaniem wiosny u Ani i innych U mnie dopiero jakieś pierwsze kwiatuszki się pojawiają a u innych prawdziwa wiosnaTak właśnie się pocieszam się zdrową żywnością

Tobie nadwaga nie grozi....możesz się spokojnie odstresowywać
Ale co tam..u Ciebie zawsze później wiosna....... a co ma powiedzieć np. Wrocław.....rejon gdzie zawsze ciepło ..... a tu kicha Mało tego my staramy się nie sadzić tego co wymarza, a oni mogli..i co...i kicha........
Wiec jak coś w normie to dobrze....ale i tak uśmiałam się na cały głos .....z zestawu "nerwosolków "...aż się przestraszyłam, że M obudzę... I w tak poprawionym nastroju od dobrego żartu idę spać........ taki uśmiech przed spaniem to jest to co człowiekowi potrzeba
AgnieszkaBK 01:18, 13 kwi 2012

Jeszcze pokażę jak to wygląda z normalnej perspektywy..... a nie z przybliżenia......raczej mało kwieciście

Z tyłu widać moją przemarzniętą jukę.... przed cięciem

i druga juka ....już przycięta....wiem że odrośnie, ale szkoda

AgnieszkaBK 01:26, 13 kwi 2012

Trzmielina przezimowała całkiem dobrze, pewnie dlatego ze jest w cieniu

i jeszcze akcent ogrodowiskowy.....wszystkie dwa moje bukszpany

AgnieszkaBK 01:34, 13 kwi 2012

asc napisał(a)

Tobie nadwaga nie grozi....możesz się spokojnie odstresowywać
Ale co tam..u Ciebie zawsze później wiosna....... a co ma powiedzieć np. Wrocław.....rejon gdzie zawsze ciepło ..... a tu kicha Mało tego my staramy się nie sadzić tego co wymarza, a oni mogli..i co...i kicha........
Wiec jak coś w normie to dobrze....ale i tak uśmiałam się na cały głos .....z zestawu "nerwosolków "...aż się przestraszyłam, że M obudzę... I w tak poprawionym nastroju od dobrego żartu idę spać........ taki uśmiech przed spaniem to jest to co człowiekowi potrzeba

No tak Aniu..... jak to się mówi" był czas przywyknąć" do tego , że wiosna jest u nas później.....ale do tej pory nie miałam okazji do takich porównań.... więc muszę się przyzwyczaić
Ja też idę teraz spać..... może jutro nie będzie padać to od rana jadę działać w ogrodzie.... bo trzeba coś zrobić żeby spalić trochę z "zestawu nerwosolków"
monteverde 01:36, 13 kwi 2012

dzisiaj też jukę dużo wywaliłam, przemarzła dopiero w ten ostatni mróz