Agnieszko, niebieskości śliczne ale powojnik bomba nad bomy. Jaki on wielki. Też mam takiego i teraz mogę zobaczyć co to ogród na piasku, mój wielkością nie umywa się
Też zauroczył mnie powojnik.. i z tego co mogę sie domyślać.. u Ciebie Agnieszko chyba też piasek ??
I floks kanadyjski weriegata.. pierwszy raz takeigo widzę
Aniu, u mnie też glina, tak jak u Ciebie. Ten powojnik wyjątkowo szybko rośnie i nie przeszkadzają mu wiatry oraz pielenie w wykonaniu mojego M Floks niestety też został w ten sposób naruszony, ale mam nadzieję, że da się go odratować ..... trzeba docenić dobre chęci M..... ale wolę jak piele pomidory
Ja też bardzo lubię ten kolor, ale jeszcze mam mało kwiatów w tym kolorze.
Dzisiaj jest dzień pomarańczowy, a u mnie jest to kolor za którym nie przepadam. Był to kolor firmowy w moim byłym miejscu pracy. Pracowałam tam 10 lat i wszystko na około było pomarańczowe i chyba to jest przyczyna
Wygrzebałam jednak kilka, których jakoś nie potrafię się pozbyć z ogrodu