Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 06:34, 03 kwi 2012

monteverde napisał(a)
http://www.futuregardens.pl/przywarka-japonska-moonlight.html

http://www.futuregardens.pl/przywarka-japonska-roseum-nowosc.html

Aniu,
Dziękuję Ci bardzo, piękne pnącze. Chyba sobie machnę, na któregoś gabiona czy rzeczywiście dorasta do 6 m i czy masz doświdczenia po jakim czasie?
Domi 07:03, 03 kwi 2012

Marzenko, ogród zaczyna wyglądać bombowo. Twoja ciężka praca przynosi wspaniałe efekty. Kibicuję dalej
noemi 11:49, 03 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko bambusy cudne ... sprawdzałam pogodę i przymrozków nie będzie , magnolia da radę ... byłam dzisiaj u moich rodziców i u nich też magnolia zaraz zakwitnie , moja jeszcze śpi

Wróciłam wieczorem do domu i było +5, cieplej niż wczoraj dlatego jej nie okrywam. Magda a jaką masz magnolię?

Tego właśnie nie wiem , kwitnie na ciemno różowo, jak się kwiaty pokażą to się pochwalę

Ciemnoróżowo czy bordowo/fioletowo? Skoro jeszcze nie pęka to może Nigra.

Marzenko moja jest ciemnoróżowa, nie jest to Nigra, raczej stawiam na Susan ... coraz więcej widzę na mieście, że zaczynają kwitnąć te biało-różowe... dla mnie te są najładniejsze
Madzenka 21:06, 03 kwi 2012

Madziu potwierdzam, ja mam dwie różowe bo sa najbardziej neizawodne. Jedna już mocno pęka a druga jeszcze nie. Późno dzisiaj wrociłam ale gwiaźdizsta o zmroku pięknie była widoczna jutro zrobie fotki.
Madzenka 21:07, 03 kwi 2012

Dziewczyny dzisiaj dostałam sms-ka, że nowe donice do Wilczyc dojechaly. Jutro po pracy sprawdze co nowego się pojawiło i dam znać
Madzenka 21:08, 03 kwi 2012

Domi napisał(a)
Marzenko, ogród zaczyna wyglądać bombowo. Twoja ciężka praca przynosi wspaniałe efekty. Kibicuję dalej

Domi kibicuj proszę bo czasami mi sił fizycznych brak aby nadażyć za motywacją
Bogdzia 21:19, 03 kwi 2012

U Was juz magnolie zaczynaja kwitnąc a u mnie krokusy jeszcze nie wszystkie zakwitły. Dziś było u mnie pięknie to na krokusiki znów można było popatrzec, ale przymrozki częśc z nich zniszczyły.
hanka_andrus 06:20, 04 kwi 2012

Dziękuję za życzenia,wzajemnie Tobie życzę żeby się Twoje wizje nabierały kształtów rzeczywistych jak najszybciej!Tworzysz ogród niepowtarzalny!
Madzenka 06:28, 04 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
U Was juz magnolie zaczynaja kwitnąc a u mnie krokusy jeszcze nie wszystkie zakwitły. Dziś było u mnie pięknie to na krokusiki znów można było popatrzec, ale przymrozki częśc z nich zniszczyły.

Bożenko ja moje krokusy zniszczyłam, przy wkopywaniu bambusów
U nas zawsze wcześniej wiosna nadchodzi i dlatego lubię Wrocław. A jak chcę zimy to jadę do mamy szusować na nartach
Madzenka 06:28, 04 kwi 2012

hanka_andrus napisał(a)
Dziękuję za życzenia,wzajemnie Tobie życzę żeby się Twoje wizje nabierały kształtów rzeczywistych jak najszybciej!Tworzysz ogród niepowtarzalny!

Haniu dziękuję. A jesienią Twoje lany krokusów będę kopiować