Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Juzia 08:08, 16 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

No i już wszystko jasne...i z donicą i M. i z białymi meblami
A ja idę spać, bo mi się oczy zamykają

Justynko
jesteś Kochana , dziękuję , że się upomniałaś o mnie ... Marzenko , nie ma sprawy , najważniejsze, że znalazłaś takie , które Wam się podobają i kupione w sklepie ,bo widzisz co kupujesz ... mebelki są cudne już je widzę na tym szarym tarasie...hmmm miodzio ... przemalowana donica super, mi się bardzo podoba, mam hopla na punkcie białego koloru

Juzia to ty Jesteś JUZIA czy JUSTYNKA ????? Bo ja sie pogubilam a jeszcze po córce był Zuziowy ogród. Dobrze, ze Tosi przynajmniej nie mylę

Jak komu wygodniej....Juzia, Juśka, .... Na Justynkę to już chyba za duża jestem?
Marta 08:23, 16 kwi 2012

Marzenko, śliczne mebelki
Marta 08:49, 16 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
A humor mi się poprawił bo jeszcze mnie M zachęcał do zakupu w Obi stożków bukszpanowych A dla M rojniki na skalniak

Fajne stożki. One są kopane i wsadzone do doniczki, czy rosły tam od początku?
Fajnego masz męża- jeszcze cię zachęca mój to ma "uczulenie" na takie zakupy i w ogóle na moje poczynania w ogrodzie- jest trudno reformowalny, ale czasami coś drgnie, trzeba go podejść Pozdrawiam
coli 09:04, 16 kwi 2012

Rewelacja, strasznie mi się podoba
Lena 09:19, 16 kwi 2012

Marzenko wpadam z rana ,a tu tyle zmian.Pędzisz , baa wręcz galopujesz z wątkiem jak szalona
Tyle fantastycznych zmian w ogrodzie,wszystkie mi się podobają - a biel we wnętrzach to mój ulubiony kolor, którym się kieruję
Wieloszka 09:36, 16 kwi 2012

No, miałam co nadrabiać, w Twoim wątku . Przeczytałam i jak wszyscy - jestem zachwycona!!! Mebelki przepiękne, donica przemalowana, chandra przeminęła !
Pozdrawiam i życzę mniej zwariowanego tygodnia niż poprzedni !
P.S. Przypominam o niedzieli
Ewa 09:39, 16 kwi 2012

coli napisał(a)

Rewelacja, strasznie mi się podoba

Oryginalna donica, fajnie wygląda

Wszyscy kupują stożki w Obi, Marzenko mówisz, że warto jechać tam na zakupy?
Milka 10:16, 16 kwi 2012

Marzenko, a ja tak koło 23 myślałam, że poszłaś spać, a tu proszę, do której nasiadówki ale masz kondycję, jak to robisz, że starcza ci 4-5 godzin snu? jak się spotkamy zdradzisz tajemnicę?
Milka 12:25, 16 kwi 2012

Pilnuję 200-setki, ale pewnie jak zwykle przegapię
ana_art 12:40, 16 kwi 2012

Ale żeście wczoraj pognały.... siedziałam teraz i przez dłuuugi czas powiadomienia czytałam
Marzenko podobnie jak Ty nie inwestuje w 'meble na lata' po pierwsze szybko mi się nudzą, a wówczas nie ma mowy o zmianie... po drugie przy dzieciach strasznie szybko się wszystko niszczy, nie żeby moje dzieci były jakimiś wandalami one raczej z tych ułożonych .
mebelki super, a jak się zniszczą no cóż trudno... a mnie nurtuje pytanie co będziesz robiła z poduchami, bo taras jest odsłoniety jak u mnie?