Ło matko na południu Szwajcarii kilka metrów śniegu spadło....
Zimnem, aż do nas zawiało.......
Zimnica u ans straszna 12 stopni brrrr, niech sobie chwasty rosną, nie wychodzę do nich
Ja tylko myknęłąm do szkarni, czy nei trzeba podlać..bo jak pada to siezapomina, że tam niestety ale nie pada.... 2/3 ma nawadnianie automat..ale na resztę brakło czegos tam i nie można kupic.... a z internetu przyszło nie takie jak trzeba....
Marzenko ale wykulkowałaś bukszpany cudo!!!! Swietne kompozycje letnie no a na samą myśl co wyszło z wędzarni to mi ślinka leci
A gdzie taką formę do cięcia bukszpanów kupiłaś??
Marzenko ale wykulkowałaś bukszpany cudo!!!! Swietne kompozycje letnie no a na samą myśl co wyszło z wędzarni to mi ślinka leci
A gdzie taką formę do cięcia bukszpanów kupiłaś??
Przemku formę kupiłam w sklepie internetowym Tchibo, ale nie wiem czy jeszcze są, bo byly wczesną wiosną.
kasia ja wczoraj strasznie imrezowalam. Dzisiaj denat jestem
Zakupiłam laurowiśnie szt 10 część posadzę, sypię korę, zadołuję hortensje w ogrodzie, kulkuję resztę bukszpanów. Ale akcja dopiero od poludnia bo rano byłam nieźywa i co mi się żadko zdarza do 9 spałam
W sobotę mam imprezę w domu i ogród musi błyszczeć Wieczorem się odezwę...
Zakupiłam laurowiśnie szt 10 część posadzę, sypię korę, zadołuję hortensje w ogrodzie, kulkuję resztę bukszpanów. Ale akcja dopiero od poludnia bo rano byłam nieźywa i co mi się żadko zdarza do 9 spałam
Ulaaaaaaa, no to piekna denatka z Ciebie Tylko naprawde sie nie zaharuj!!! Do soboty jeszcze chwila, jesli jutro nie pracujesz to spoko, a poza tym na pewno imprezka bedzie tip top
Zakupiłam laurowiśnie szt 10 część posadzę, sypię korę, zadołuję hortensje w ogrodzie, kulkuję resztę bukszpanów. Ale akcja dopiero od poludnia bo rano byłam nieźywa i co mi się rzadko zdarza do 9 spałam
Ulaaaaaaa, no to piekna denatka z Ciebie Tylko naprawde sie nie zaharuj!!! Do soboty jeszcze chwila, jesli jutro nie pracujesz to spoko, a poza tym na pewno imprezka bedzie tip top
Do nocy tyrałam ale przynajmniej odźyłam
Laurowiśnie posadzone, 50 worków kory wysypane... Wszystkie bukszany wkulkowane, o w cholerę ich mam.... końca nie było widać...
Jutro mam wolne