Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 06:42, 26 cze 2012

noemi napisał(a)

muszę upolować taką trawkę ... surfinie już mam ...

... Iza koniecznie, bo jest super i znosi słońce ... ja mam pierwszy raz surfinie, ale chodzę koło nich i coś mi nie pasi ... mają brązowe końcówki ... czy mógł mi je załatwić kot co się rządzi czasami u mnie na tarasie ( nie mój ) ... donice tarasowe pryskam takim preparatem odstraszającym koty ... mocny cytrynowy zapach, ponoć tego nie lubią ... no ale żeby kwiaty tak potraktować ... sama nie wiem , Marzenki obwąchałam i nie mają takiego dziwnego zapachu jak te moje ...

Magda jesli masz kopiować to tak jak tu
http://pot-scape.com/pl/trawy/11-rozplenica-pennisteum-vertigo-pennisetum-purpureum.html
Zjęcie nr 2
Kupiłam za dużą surfinię i nie moglam już nic zmieścić w donicy..... Ale w przyszlym roku poszaleję vertigo bedzie zimować w garażu...
Ewa 07:07, 26 cze 2012

Kuklik napisał(a)
Wklejam zdjęcie, które bardzo mi się podoba, a takiego ujęcia nie widziałam. Bardzo się cieszę, że Cię poznałam Marzenko. Teraz zupełnie inaczej będzie mi się czytało Twój wątek. Przygotowałyście super spotkanie, ciasta i cała reszta pyszna!

Co za urok !!!!
Lena 07:22, 26 cze 2012

Skarbiec to nie byle jaki -
Płynne złoto i przysmaki.

Śląskie jadło cudne, smaczne
Jeść natychmiast każdy zacznie.

Ślicznoty jesteście
KasiaWB 07:35, 26 cze 2012

Gratuluję wspaniałej organizacji i spotkania Komitet boski i niezwykle elegancki - wymiata Żałuję, że nie mam do Was bliżej, ale dobrze, że chociaż na forum mogłam zobaczyć Jestem pod wrażeniem tego spotkania Pozdrowionka
ocia79 09:07, 26 cze 2012

Świetne zdjęcie.

P.S. Mój synek wczoraj patrzał jak oglądam zdjecia ze spotkania waszego i pokazuje na Ciebie Marzenko i mówi, "o mama ty tu jesteś".Troszke urodą i fryzurą podbne jesteśmy i mam też ta sukienkę z "Z"

Uśmiałam się wczoraj.
ocia79 09:18, 26 cze 2012

Ale ja Wam tych kapeluszy ZAZDRASZCZAM.

Lena 09:37, 26 cze 2012

Asia to czas się ujawnić - porównamy "sobowtóry"
abiko 09:38, 26 cze 2012

ech dziewczyny.. kuchnia cudo..ja jestem w niej zakochana od początku, a jak patrzę na tą zastawę..to jestem pełna podziwu, nic się nie zbiło))
a czy ja jako blondynka mogę się załapać do wrocławianek.. mam spodnie w takim samym kolorze sukienki
seliza 10:04, 26 cze 2012

Marzenko, cudne zdjęcia ze spotkania.
Wątek ze spotkania też obczytałam - cudnie. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzą takowe spotkania i że będzie mi dane się na nich zjawić..
Myślę, że takie imprezy bardzo ładują baterie i powodują, że człowiek jest pełen zapału
Milka 17:49, 26 cze 2012

Miłego wieczorku Marzenko
a ja jeszcze u ciebie zostawiłam barwinka variegata od Agi_pe, gdzieś obok innych roślin, koło drewutni