Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 17:30, 05 sie 2012

JulkAd napisał(a)

A ja czasami mam ochotę zabrać z domu nożyce i pokulkować te bukszpany posadzone na skwerkach co miały być kulką a nie są

A ja myślałam, że tylko ja tak mam

Ja mam tak samo, a gdy pójdę na imprezę grodową do znajomych to im zawsze chwasty wyrywam....
Kuzynowi na parapetówie z siostrą cioteczna caly przedogródek zrobiłyśmy, w ktorym były wyłącznie chwasty, w zamian za drinka malinowego
Madzenka 17:31, 05 sie 2012

No tak Monika widoczki są piękne... A to na sznurku mięso?????
sylllwia 17:44, 05 sie 2012

Widoczki z wakacji super i te kolory... morza, nieba, plaży, zieleni, autobusów...
Sklep z mięsem brrr
anieszka 19:01, 05 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

A ja czasami mam ochotę zabrać z domu nożyce i pokulkować te bukszpany posadzone na skwerkach co miały być kulką a nie są

A ja myślałam, że tylko ja tak mam

Ja mam tak samo, a gdy pójdę na imprezę grodową do znajomych to im zawsze chwasty wyrywam....
Kuzynowi na parapetówie z siostrą cioteczna caly przedogródek zrobiłyśmy, w ktorym były wyłącznie chwasty, w zamian za drinka malinowego

To ja zapraszam do mnie Drinki , i jedzonko ile pomieścisz
agata_chrosc... 19:02, 05 sie 2012

No a Aspirin? Chociaż egzotyka porywająca oczywiście, ale jakoś w tej Holandii chyba taka pragmatyczna się jakaś zrobiłam. I jednak Aspirin bardziej mi się przydadzą, wykoncypowałam
myszorek 19:03, 05 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ewa, Julka a może ja już widzę tylko z przesloną ogrodowiskową ???

Ooooo - chorujemy na to samo Nie martw się - jak idę chodnikiem to głowa goni tylko za bukszpanami, cisami i hortensjami - reszta się nie liczy

przecież ja dawniej nawet zdjęć nie robiłam...

a widzisz, niby się zdaje, że dorosła, ukształtowana kobieta, wiedząca czego chce, aż tu nagle jakieś myśli ogrodnicze dopadają.
Nam też mało głowy się czasem na plecy nie obkręcą jak jadąc gdzieś zobaczymy "fajny okaz".
Zazdraszczam wspaniałych wakacji, taki wypad daje siłę na kolejny rok. Niedociągnięcia wycieczki nie są ważne, przeszłaś resecik i możesz startować dalej- inna kultura, inne otoczenie, język, ludzie- najlepsza odskocznia na świecie (poza ogródkiem)
waska 21:03, 05 sie 2012

Aleeeeee pięknie ! Może mi się dzisiaj to chociaż przysni
Madzenka 22:14, 05 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No a Aspirin? Chociaż egzotyka porywająca oczywiście, ale jakoś w tej Holandii chyba taka pragmatyczna się jakaś zrobiłam. I jednak Aspirin bardziej mi się przydadzą, wykoncypowałam

Agata dla Ciebie aspirin Rose w pierwszym roku Ale w przyszłym roku będą x 2 , widzę że mają pokrój taki sam jak fairy. Fairy w tym roku juz są u mnie za duże i przykrywają mi bukszpany..

Na pierwszym planie są 3 fairy bladoróżowe a w tyle i po prawej stronie aspirin. wszystkie sadzone w tym samym dniu
Sebek 22:16, 05 sie 2012

Piękne zdjęcia
Madzenka 22:17, 05 sie 2012

Trawa vertigo urosła jak jakiś potwór!!! Szukam chętnych do dzielenia jesienią i przezimowania!!! Nie widać mojej wielkiej kuli bukszpanowej po lewej stronie. Brrr

Z dlaszej perspektywy rabata. Wreszcie wisienki podrosły.

i bliższej