Ja mam tak samo, a gdy pójdę na imprezę grodową do znajomych to im zawsze chwasty wyrywam....
Kuzynowi na parapetówie z siostrą cioteczna caly przedogródek zrobiłyśmy, w ktorym były wyłącznie chwasty, w zamian za drinka malinowego
A ja czasami mam ochotę zabrać z domu nożyce i pokulkować te bukszpany posadzone na skwerkach co miały być kulką a nie są
A ja myślałam, że tylko ja tak mam
Ja mam tak samo, a gdy pójdę na imprezę grodową do znajomych to im zawsze chwasty wyrywam....
Kuzynowi na parapetówie z siostrą cioteczna caly przedogródek zrobiłyśmy, w ktorym były wyłącznie chwasty, w zamian za drinka malinowego
To ja zapraszam do mnie Drinki , i jedzonko ile pomieścisz
No a Aspirin? Chociaż egzotyka porywająca oczywiście, ale jakoś w tej Holandii chyba taka pragmatyczna się jakaś zrobiłam. I jednak Aspirin bardziej mi się przydadzą, wykoncypowałam
Ewa, Julka a może ja już widzę tylko z przesloną ogrodowiskową ???
Ooooo - chorujemy na to samo Nie martw się - jak idę chodnikiem to głowa goni tylko za bukszpanami, cisami i hortensjami - reszta się nie liczy
przecież ja dawniej nawet zdjęć nie robiłam...
a widzisz, niby się zdaje, że dorosła, ukształtowana kobieta, wiedząca czego chce, aż tu nagle jakieś myśli ogrodnicze dopadają.
Nam też mało głowy się czasem na plecy nie obkręcą jak jadąc gdzieś zobaczymy "fajny okaz".
Zazdraszczam wspaniałych wakacji, taki wypad daje siłę na kolejny rok. Niedociągnięcia wycieczki nie są ważne, przeszłaś resecik i możesz startować dalej- inna kultura, inne otoczenie, język, ludzie- najlepsza odskocznia na świecie (poza ogródkiem)
No a Aspirin? Chociaż egzotyka porywająca oczywiście, ale jakoś w tej Holandii chyba taka pragmatyczna się jakaś zrobiłam. I jednak Aspirin bardziej mi się przydadzą, wykoncypowałam
Agata dla Ciebie aspirin Rose w pierwszym roku Ale w przyszłym roku będą x 2 , widzę że mają pokrój taki sam jak fairy. Fairy w tym roku juz są u mnie za duże i przykrywają mi bukszpany..
Na pierwszym planie są 3 fairy bladoróżowe a w tyle i po prawej stronie aspirin. wszystkie sadzone w tym samym dniu
Trawa vertigo urosła jak jakiś potwór!!! Szukam chętnych do dzielenia jesienią i przezimowania!!! Nie widać mojej wielkiej kuli bukszpanowej po lewej stronie. Brrr
Z dlaszej perspektywy rabata. Wreszcie wisienki podrosły.
i bliższej