Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

anieszka 10:42, 14 wrz 2012

Wielkie dzięki
Ja moich kaloszków też nie wstawię, bo mam mało atrakcyjne a w zasadzie to moje buty do ogrodu to adidasy , jakoś w kaloszach nie czuję się najlepiej
Madzenka 23:58, 14 wrz 2012

Padłam dzisiaj ... Dosłownie... Nadchodzi zima ... Zapadlam w sezon zimowy... Przebudziłam się na chwilę ... Chyba mnie jakaś grypa łamie bo przespać cały wieczor to do mnie niepodobne
Buziam
noemi 00:01, 15 wrz 2012

Marzenko zdrówka życzę ... mamy łikend ... odpocznij ... doczytałam ,że sadzisz cebulowe ... to słoneczko musi być jutro
Konstancja30 00:19, 15 wrz 2012

zaraz grypa ... ... organizm ma swoje prawa ... jak mu się sen subtelnie wydziela to wystarczy kilka dni z chmurką i upomni się o swoje ... hmmm ... pewnie jutro silna reaktywacja i masowe kopanie dołków pod cebulki ... pozdrawiam
Madzenka 07:51, 15 wrz 2012

noemi napisał(a)
Marzenko zdrówka życzę ... mamy łikend ... odpocznij ... doczytałam ,że sadzisz cebulowe ... to słoneczko musi być jutro

Kurier krokusów i szafirków nie dowiózł... Pewnie się obijają w samochodzie w innym mieście Polski....
Faćet od kory o mnie zapomniał i nie dowiózł..... Wszystko dowrotnie niź planowałam...
Pochmurno brrr...... Na razie nie chce mi sie nic robić
Madzenka 07:52, 15 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
zaraz grypa ... ... organizm ma swoje prawa ... jak mu się sen subtelnie wydziela to wystarczy kilka dni z chmurką i upomni się o swoje ... hmmm ... pewnie jutro silna reaktywacja i masowe kopanie dołków pod cebulki ... pozdrawiam

Iza chyba masz rację za duże tempo i potrzebowałam regeneracji....
grupa_trzyma... 07:58, 15 wrz 2012

Lekcja sadzenia tulipanów przyswojona i popadłam w panikę, bo jeśli Ty sadzisz u siebie w jednym dołku kilkadziesiąt sztuk dla lepszego efektu, to ja muszę faktycznie po kilkaset. Muszę chyba rozbić bank!!!
A w tym roku wszystkim zgniły tulipany, bo zmarzły. U mnie ostał się jeden. Pozdrawiam. Na herbatę z malinami zapraszam, jak Cię łapie choróbsko!
Madzenka 08:24, 15 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Lekcja sadzenia tulipanów przyswojona i popadłam w panikę, bo jeśli Ty sadzisz u siebie w jednym dołku kilkadziesiąt sztuk dla lepszego efektu, to ja muszę faktycznie po kilkaset. Muszę chyba rozbić bank!!!
A w tym roku wszystkim zgniły tulipany, bo zmarzły. U mnie ostał się jeden. Pozdrawiam. Na herbatę z malinami zapraszam, jak Cię łapie choróbsko!

Nie wpadaj w panikę Posadź sto tulipanów tylko na jednym klombie, nie rozrzucaj po calym ogrodzie i bedzie pieknie
A 100 krokusów lub szafirków w necie kupisz za max 30 zł
I gdybyś sobie taki słoneczny krąg zrobiła i wsadziła w przedogródku to będziesz zachwycona
Myślę sobie jak tu jakieś kolo w ogrodzie wygospodarować
Enya73 08:27, 15 wrz 2012

Ja mam ten sam syndrom jesiennego znużenia. Wczoraj też padłam jak kawka przed 22-gą, co do mnie jest niepodobne.
Organizm domaga się snu. I chyba nie warto z tym walczyć. Wstałam dziś jak skowronek, słonko świeci, choć zimno. Zacznę już dziś sadzić te cebule, które już kupiłam, dokupiłam też trawy

A Tobie zdrówka życzę i wspaniałej formy, jak zwykle Miłego dnia
Madzenka 08:30, 15 wrz 2012

Enya73 napisał(a)
Ja mam ten sam syndrom jesiennego znużenia. Wczoraj też padłam jak kawka przed 22-gą, co do mnie jest niepodobne.
Organizm domaga się snu. I chyba nie warto z tym walczyć. Wstałam dziś jak skowronek, słonko świeci, choć zimno. Zacznę już dziś sadzić te cebule, które już kupiłam, dokupiłam też trawy

A Tobie zdrówka życzę i wspaniałej formy, jak zwykle Miłego dnia

Anitko to chyba jesienny syndrom ogrodniczki
U nas nie świeci.. Świeciło o 7:00 a teraz pochmurno. Biegnę sie poruszac jak wrócę wypiję kawę i do ogrodu