Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

JulkAd 17:54, 04 lis 2012

Marzenko odpoczęłam przy Twoich zdjęciach...piękne brzozy, naprawdę super...cały ogród masz taki poukładany... potrafi zachwycić
Loosiuu 18:51, 04 lis 2012

Zazwyczaj siedzę cicho i tylko podglądam, ale podoba mi się bardzo u Ciebie, szczególnie te brzozy mnie zauroczyły takim wyrazistym kolorkiem
Milka 19:21, 04 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko Ty szalejesz w ogrodzie a moje prace leźą. Zawór od ogrzewania na głównej rurze (nie mylić z różą) nam przecieka. Jak M dokręcił to się leje..... Teraz pogotowie hydrauliczne walczy.... Zobaczymy czy będziemy mieć dzisiaj ogrzewanie.....

o rany!!!
wracam aby doczytać, co dalej; nam popsuła sie pralka, nie odwirowywuje wody, ręcznie robiliśmy, ale na plus tez coś było, działają światła na pergoli
Madzenka 19:24, 04 lis 2012

irena_milek napisał(a)

Irenko Ty szalejesz w ogrodzie a moje prace leźą. Zawór od ogrzewania na głównej rurze (nie mylić z różą) nam przecieka. Jak M dokręcił to się leje..... Teraz pogotowie hydrauliczne walczy.... Zobaczymy czy będziemy mieć dzisiaj ogrzewanie.....

o rany!!!
wracam aby doczytać, co dalej; nam popsuła sie pralka, nie odwirowywuje wody, ręcznie robiliśmy, ale na plus tez coś było, działają światła na pergoli

Irenko widocznie nasz dom słabo oblaliśmy bo woda lubi nam wyciekać Czy ktoś ma jakiś sposob na odczarowanie tej wody??
Madzenka 19:26, 04 lis 2012

Łoosiuu napisał(a)
Zazwyczaj siedzę cicho i tylko podglądam, ale podoba mi się bardzo u Ciebie, szczególnie te brzozy mnie zauroczyły takim wyrazistym kolorkiem

Dziękuję
Kofam brzozy i są moim protest songiem dla wszystkich przeciwnikow liściastych, którym zaśmiecają ogrody I zamierzam je tulić, tylko niech troszkę im pnie zgrubieją
Madzenka 19:27, 04 lis 2012

JulkAd napisał(a)
Marzenko odpoczęłam przy Twoich zdjęciach...piękne brzozy, naprawdę super...cały ogród masz taki poukładany... potrafi zachwycić

Julka u Ciebie się miejsce na brzozy też zrobiło ale kontrast byłby na tle tuj
Enya73 19:28, 04 lis 2012

Marzeno, jak oglądam dzisiejsze zdjęcia, to wcale nie odnoszę wrażenia, że Twój ogród jest dużo mniejszy od mojego. Też masz tam mnóstwo pracy, tak więc musisz także nieźle tam się nagimnastykować, żeby Twój ogród wyglądał tak doskonale.
Masz tam sporo miejsca i bardzo dużo roślin, przez co ogród wydaje się przede wszystkim znacznie starszy, niż jest w rzeczywistości. Cóż ja Ci będę mówić, bardzo dobry projekt, ciekawe roślinki i fajny efekt końcowy. Cofam, nie końcowy, bo przecież jeszcze nie powiedziałaś ostatniego słowa
Donicami też jestem zachwycona. Dzięki za tego linka.

Bogdzia 19:29, 04 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Czy ktoś ma jakiś sposob na odczarowanie tej wody??

Przystojny hydraulik jak ten z plakatu.
Milka 19:30, 04 lis 2012

Marzenko, jaki porządek, nie mogę sie napatrzeć! możesz juz spokojnie się relaksować, wszystko pięknie do zimy przygotowane
i co dalej z ta pompą i zaworem?
Dorka 19:30, 04 lis 2012

Cześć Marzenko,
jestem pod wrażeniem tego, ile u Ciebie w życiu się dzieje i jak jeszcze ogarniasz pogród !!! Tylko brać przykład Czy Ty sama wymyślasz co, gdzie wsadzać w ogrodzie, czy masz jakiś gotowy projekt ? cały czas ogarnia mnie pozytywna ale jednak zazdrość przy oglądaniu tych zdjęć Pozdrawiam ciepło