Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Gabisia 09:28, 06 lis 2012

O jakimś cudem działają, ale wkleiły się podwójnie
O Boszszsz!
Gardenarium 09:45, 06 lis 2012

Już dobrze, wszystko działa

Instagram Ogrodowiska
Evchen 10:36, 06 lis 2012

Pergoleta cudna Dobierasz - i strzał w 10. 100% trafności.
A kiedy dom będziesz sprzedawać, sprzedaj...
a jeśli działki będziesz szukać, szukaj dużej.... nad stawem to i ja chcę.. mieć dom na wzgórzu
JulkAd 12:19, 06 lis 2012

Poczytałam...zachwyciłam się planami pergoli i miłego tygodnia życzę
Milka 12:29, 06 lis 2012

Jestem na bieżąco, kibicuję wszystkim planom
Enya73 15:43, 06 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Kobietko dzięki za pomocną dłoń u mnie.
Ależ ja lubię ten twój ogród, a Twoje białe donice tarasowe, zachwycaja mnie niezmiennie, oj musze podesłac do Wrocka noca jakieś małego elfa co by mi je tu przychachmęcił hihihihhi

Ani sie waż!!! ta zdobycz za 60 zł zamiast 999 zł napawa mie ciągle dumą
Musze się zaprzyjaźnić z Panią z kiermaszu i wykupię wszystkie z ekspozycji targowej wtedy się mogę podzielić
Do tej pory mi krawi serce z powodu mojej głupoty, ze za 30 zł nie kupiłam tych!!!
http://www.sklep.dajar.pl/pl/product/463/6745/doniczka-podluzna-poison-fuksja-70-cm

Własnym oczom nie wierzę, co czytam Marzena, nie pomyliłaś się przypadkiem o jedno zero? Kochana podaj nam adres tego kiermaszu/ targów, co tam mają za bezcen dizajnerskie donice, please Wsiadam w samochód i przyjeżdżam bez chwili namysłu

A nie było tam przypadkiem donic Cage lub Bend w równie atrakcyjnej cenie? Tu są pokazane. Ty też chyba masz taką tylko białą? Ja chciałabym zieloną Kupowałaś przez internet tę swoją?

http://www.deroma.it/gallery

17:05, 06 lis 2012
irena_milek napisał(a)
Jestem na bieżąco, kibicuję wszystkim planom

ojj.....ja nie jestem na bieżąco( i raczej nie bedę
ale jak na jednoroczne nasadzenia to ja gratuluje - zupełnie tego nie widać

dla mnie twój ogródek to motywacja , muszę zrobić listę roślin do kupienia na wiosnę bo jak patrzę na swoje wokół domu - tez jednoroczne ......echh......szłu nie ma (ale w porówaniu z zeszłymi latami i sasiadami - to mam u siebie "Amerykę" )))

byle do wiosny bo w tej zimnicy nic nie nawojujemy :/

butterfly 17:08, 06 lis 2012

hej, Marzenko, Poczytałam jakie masz fajne plany na przyszły rok - mnie też sie marzy taka pergotenda, ale to droga sprawa....
będę podglądać prace nad zadaszeniem tarasu bo i mnie to czeka - mam nadzieje też w przyszłym roku
17:40, 06 lis 2012
o planujesz zadaszenie )

jak pierwszy raz zobazcyłam twój dom i taras o tym pomyslałam )

jeśli moge zabrac głos ...to odradzam ruchome lekkie dachy - odfruwają do sąsiadów podczas burz letnich, a od deszczu niechronią bo powstają na nich kałuże .

i jeszcze jedno ...zawsze mi sie podobały amerykańskie werandy sama wybrałam projekt domu z zadaszonymi tarasami (wybór nie był łatwy bo takich projektów u nas nie ma moj dom nie powala na kolana, ale jest wygodny )
i powiem wam że te tarasy są niezastapione , podczas upałow sasiedzi w domu z wiatrakami czy klimatyzatorami , my na zacienionym tarasie , podczas deszczu i burz my spokojnie robimy grlia

Madzenka 20:32, 06 lis 2012

Aga - marzenia się spęłniają, zawsze, tylko trzeba mocno marzyć
Martek - marzenia się spełniają tylko nie wiemy kiedy czasem szybciej, czasem później

Dzisiaj marzę o tych 50 mln w lotto

Anitko - obiecja, że za 10 lat kupisz ibędziesz chodzić w naszym czerwonym fartuszku

Wieloszka - no chyba Cię Twój osobisty ogrodnik zmobilizował dompojawienia się

Gabi - linki zachwycjące, muszę sobie pokopiować aby stolarzowi wiosną pokazać Dzięki!!!

Evchen - to dam cyn pk jak znajdę fajną działkę abyś mogła kupić w sąsiedztwie Ty też daj znać jak będziesz miała coś na oku

Julka - życzę milęgo wieczoru !!

Irenko - ale parapetówka najpierw u Ciebie

Eee-tam - lubię twój nick a nasze ogrody to nowy polski standard ogrodowy dlatego będę kibicować zmianom Twojego ogrodu !!! dzięki ogrodowisku obserwuję niesamowite metamorfozy w naszych ogrodach!
Nie planuje lekkiego dachu, będzie wyłacznie markiza służąca ochronie przed słońcem, nie muszę się chronić przed deszczem. Nie chcę żadnego dachu gdyż z założenia będzie zasłaniana wyłącznie w upalne lata, gdy będziemy siedzieć na tarasie kuchennym. Zimą musi być bezwględnie odkryty gdyż odpowiednia dawka luxów jest dla mojego dobrego samopoczucia niezbędna. Dlatego teź pełne przeszklenia domu.... A taras południowy pozostanie niezabudowany. Być może zamiast kanap będa tam leżaczki do opalania Ja baaardzo lubię zmiany, nie znoszę stagnacji a balkonów i tarasów zadaszonych nie chcialam, mam na deszcz ogród zimowy i antresolę na piętrze ja do osłony przed słońcem mam żaluzje fasadowe, które znakomicie chronią dom przed słońcem i system chłodzenia wiem, że taka zadaszona weranda jest baaardzo wygodna latem ale na razie do niej nie dojrzałam...

Buterfffly - Ania zrobiła stelaż drewniany u ogrodnika za 1000 zł + dach z poliwęglanu. Więc jest to koszt profesjonalnego parasola ogrodowego, który co kilka lat itak się nadaje do wymiany..... Więc wbrew pozorom jest to tańsze niż komplet chińskich mebli ogrodowych..... Dlatego też Ci kibicuję !