Aga - marzenia się spęłniają, zawsze, tylko trzeba mocno marzyć

Martek - marzenia się spełniają tylko nie wiemy kiedy

czasem szybciej, czasem później
Dzisiaj marzę o tych 50 mln w lotto

Anitko - obiecja, że za 10 lat kupisz

ibędziesz chodzić w naszym czerwonym fartuszku
Wieloszka - no chyba Cię Twój osobisty ogrodnik zmobilizował dompojawienia się

Gabi - linki zachwycjące, muszę sobie pokopiować aby stolarzowi wiosną pokazać

Dzięki!!!
Evchen - to dam cyn pk jak znajdę fajną działkę abyś mogła kupić w sąsiedztwie

Ty też daj znać jak będziesz miała coś na oku
Julka - życzę milęgo wieczoru !!
Irenko - ale parapetówka najpierw u Ciebie
Eee-tam - lubię twój nick

a nasze ogrody to nowy polski standard ogrodowy

dlatego będę kibicować zmianom Twojego ogrodu !!! dzięki ogrodowisku obserwuję niesamowite metamorfozy w naszych ogrodach!
Nie planuje lekkiego dachu, będzie wyłacznie markiza służąca ochronie przed słońcem, nie muszę się chronić przed deszczem. Nie chcę żadnego dachu gdyż z założenia będzie zasłaniana wyłącznie w upalne lata, gdy będziemy siedzieć na tarasie kuchennym. Zimą musi być bezwględnie odkryty gdyż odpowiednia dawka luxów jest dla mojego dobrego samopoczucia niezbędna. Dlatego teź pełne przeszklenia domu.... A taras południowy pozostanie niezabudowany. Być może zamiast kanap będa tam leżaczki do opalania

Ja baaardzo lubię zmiany, nie znoszę stagnacji

a balkonów i tarasów zadaszonych nie chcialam, mam na deszcz ogród zimowy i antresolę na piętrze

ja do osłony przed słońcem mam żaluzje fasadowe, które znakomicie chronią dom przed słońcem i system chłodzenia

wiem, że taka zadaszona weranda jest baaardzo wygodna latem ale na razie do niej nie dojrzałam...
Buterfffly - Ania zrobiła stelaż drewniany u ogrodnika za 1000 zł + dach z poliwęglanu. Więc jest to koszt profesjonalnego parasola ogrodowego, który co kilka lat itak się nadaje do wymiany..... Więc wbrew pozorom jest to tańsze niż komplet chińskich mebli ogrodowych..... Dlatego też Ci kibicuję !