Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

aga_k 06:40, 06 lis 2012

masz plan na to co będzie za 10 lat ???
Madzenka 06:45, 06 lis 2012

aga_k napisał(a)
masz plan na to co będzie za 10 lat ???

Warto mieć marzenia od dzieciństwa lubie sobie wyobrażac czasami nierealne rzeczy a potem okazuje się, że dążę do ich spełnienia. Na jakimś szkoleniu z 20 lat temu powiedziano mi, że trzeba sobie cele na rok, 5, 10 i więcej lat wyznaczać. Wówczas podświadomie do nich dążymy.....
Więc chociaż teraz to dla mnie jest nierealne, na emeryturze chcę mieć piękny nowoczesny (przeszkolny) ale mniejszy dom na wzgórzu, nad stawem pod lasem fajne marzenia , prawada???i kiedyś się spełnią Za 10 lat kupię działkę a za 15 lat się przeprowadzę
Madzenka 06:46, 06 lis 2012

Zmykam do pracy trzeba na działkę zapracować i kredyt hipoteczny
aga_k 06:53, 06 lis 2012

marzenia to piękna rzecz i warto je mieć....wiem bo, dzięki właśnie marzeniom mamy dom.... jaki jest to jest ale nasz własny, właśnie taki wymarzony...dlatego w kwestii marzeń popieram Cię w stu procentach..
buziaczki, miłego dnia
Martek 08:27, 06 lis 2012

Marzenia się spełniają .Życzę ci szybkiego ich spełnienia
Ja od 5kl.szkoły podstawowej marzyłam o zamieszkaniu w ładnym,sielskim miejscu .Uważałam,ze to tylko marzenia ...
Trochę to trwało,ale niespodziewanie z bloku przeniosło mnie na krańce miasta i mam prawie jak na wsi
Martek 08:28, 06 lis 2012

Miałam 31 lat )))))))))
Enya73 08:37, 06 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Aniu masz racje, mój pierwszy dom był dokladnie tak samo kupowany jak Twój , drugi zdecydowanie bardziej przemyślany a wizję trzeciego już mam, za 10 lat zacznę ją realizować
Przede wszystkim działka będzie na wzgorzu .... Widok na dolinę cały przeszklony z wieeeeelkim tarasem ....... Oj już widzę to w moich myślach

Marzenka, jak będziesz za te 10 lat dom sprzedawała, to daj znać, ja pierwsza jestem w kolejce Pewnie do tego czasu drzewa tak Ci wyrosną, że będzie można paradować po domu w czym się chce
Gabisia 08:51, 06 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Gabi poszukaj linka, bo nie wolno obcych zdjęć wklejać , tylko link

Oj, przepraszam bardzo, całkiem zapomniałam Poszukam linka!
Wieloszka 09:10, 06 lis 2012

Poczytałam wszystko, nadrobiłam wszystkie zaległości i bardzo jestem z siebie dumna, bo niemało tego było . W międzyczasie przegapiłam kolejną setkę - spóźnione gratulacje ! Awarii współczuję (no mus oblać po raz wtóry, coby złe czary odczynić ), pergoli kibicuję (będzie od kogo kopiować ) a ogrodu zazdraszczam, zazdraszczam zazdraszczam!!! Jakaś taka "wybrakowana" ta jesień u Ciebie Róże kwitną, bukszpany świecą z daleka zieloniutkimi przyrostami, żurawki się pysznią, bo w końcu je widać No jedynie brzozy (ale tylko dwie sztuki) trzymają fason jesienny, no i żywopłot grabowy wciąż się nie może zdecydować. Poza tym jesieni ni widu, ni słychu - I TO WŁAŚNIE MI SIĘ PODOBA!!!
Gabisia 09:27, 06 lis 2012

http://www.corradi.eu/pages/standard.aspx?id=25

To są linki do tych stron z pergolami.
(Ale nie wiem czy działają, bo ciągle coś mi się plącze ze spacjami