Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 20:40, 06 lis 2012

Enya73 napisał(a)

Kobietko dzięki za pomocną dłoń u mnie.
Ależ ja lubię ten twój ogród, a Twoje białe donice tarasowe, zachwycaja mnie niezmiennie, oj musze podesłac do Wrocka noca jakieś małego elfa co by mi je tu przychachmęcił hihihihhi

Ani sie waż!!! ta zdobycz za 60 zł zamiast 999 zł napawa mie ciągle dumą
Musze się zaprzyjaźnić z Panią z kiermaszu i wykupię wszystkie z ekspozycji targowej wtedy się mogę podzielić
Do tej pory mi krawi serce z powodu mojej głupoty, ze za 30 zł nie kupiłam tych!!!
http://www.sklep.dajar.pl/pl/product/463/6745/doniczka-podluzna-poison-fuksja-70-cm

Własnym oczom nie wierzę, co czytam Marzena, nie pomyliłaś się przypadkiem o jedno zero? Kochana podaj nam adres tego kiermaszu/ targów, co tam mają za bezcen dizajnerskie donice, please Wsiadam w samochód i przyjeżdżam bez chwili namysłu

A nie było tam przypadkiem donic Cage lub Bend w równie atrakcyjnej cenie? Tu są pokazane. Ty też chyba masz taką tylko białą? Ja chciałabym zieloną Kupowałaś przez internet tę swoją?

http://www.deroma.it/gallery

Anito moje białe kupiłam za 60 zl sztukę nie wiedząc co to jest Deroma i jeszcze się zastanawiałam czy nie będą kiczowate.... Stały rownież takie same wielkie różowe.... Dopiero po przyjeździe do domu gdy je wygooglałam pojechałm po fuksjowe już ich nie było....
Donice były w takiej cenie gdyż stanowiły ekspozycję na targach i były lekko porysowane. Niestety więcej takich donic nie było... Gpcage była zielona ale ją przemalowałam bo kolor na zdjeciach jest ok ale w realu byl mdły... W ten weeknd donica otrzyma nowe czerwone lub fukcjowe życie. Dumam nad kolorem

Bend była i dosyć długo stała nikt jej nie kupował..... Chyba za ok 80-100 zł

W przyszlym roku wlaścicielkę kiermaszu zauroczę i wykupię wszystkie fajne donice i przyjedziecie do mnie na szaber donicowy Każdą donic z tworzywa można łatwo przemalować farbą w sprayu dostępną w każdym markecie.

Aha kupiłam jeszcze fajne malutkie czarne ceramiczne kwadratowe donice, stoją na czarnym blacie granitowym i świetnie się w niego wtapiają
Wszystkie zakupy w pobliskiej wsi na wsiowym kiermaszu, który w 2011 omijalam aż zobaczyłam jakie donice kupiła u nich moja koleżanka....

Człowiek uczy sie na błędach. Wszystkie miejsca trzeba odwiedzać i szukać okazji i często w necie nie jest taniej.....
Tess 20:46, 06 lis 2012

Madżenko, piękne te Twoje prawie-darmowe donice.
I ogród już chwaliłam, że piękny, ale co am, pochwalę jeszcze raz
Niesamowicie inspirujący też.
Plany i projekty pergolowe - rewelka!
I doskonale Cię rozumiem, że nie chcesz zadaszenia na stałe.
Madzenka 20:54, 06 lis 2012

Tess to mnie pocieszyłaś ze zrozumieniem braku miłości do dachów
Hogata 21:31, 06 lis 2012

Madzenko mój M też puścił Lotka i mówi że jak wygra to będę mogła poszaleć w ogrodzie.
No to poszalejemy....
Enya73 21:35, 06 lis 2012

Marzena, niesamowita okazja. Było warto Trzymaj rękę na pulsie i jak coś, to daj znać Przyjedziemy w dużej grupie, przygotuj plac pod szaber

Mnie się tak fuksnęło na wakacjach w Danii. Jest taka fajna duńska marka Menu. Nie dość, że ich produkty tam są o jakieś 20 % tańsze, niż w Polsce, to jeszcze trafiłam na 25 % przecenę i kupiłam to cudo:
http://www.all4home.pl/pochodnia-menu-ball-white.html

U nas jeżdżę po różnych centrach ogrodniczych i za nic nie mogę trafić na coś wyjątkowego w dobrej cenie.
Enya73 21:36, 06 lis 2012

Agata, ja dziś 20 minut jak głupia stałam w kolejce do totka
Hogata 21:48, 06 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Agata, ja dziś 20 minut jak głupia stałam w kolejce do totka

Dobre! Ale mnie rozbawiłaś. Ja nigdy nie wierze w wygraną i chyba dlatego nie gram. Ale fajnie tak od czasu do czasu.
Konstancja30 21:49, 06 lis 2012

chyba lepiej mi było jak żyłam w przekonaniu, że te donice fortunę kosztowały ... teraz mam doła, że to nie ja je wynorałam ... i jak żyć ?
Madzenka 21:51, 06 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
chyba lepiej mi było jak żyłam w przekonaniu, że te donice fortunę kosztowały ... teraz mam doła, że to nie ja je wynorałam ... i jak żyć ?

Iza wyobraź sobie, że ja te donice przed M chowałam w samochodzie....... Zamiast jak Kulesza w reklamie syptać czy wie ile jego żona zaoszczędziła ?
Madzenka 21:53, 06 lis 2012

Enya73 napisał(a)
Marzena, niesamowita okazja. Było warto Trzymaj rękę na pulsie i jak coś, to daj znać Przyjedziemy w dużej grupie, przygotuj plac pod szaber

Mnie się tak fuksnęło na wakacjach w Danii. Jest taka fajna duńska marka Menu. Nie dość, że ich produkty tam są o jakieś 20 % tańsze, niż w Polsce, to jeszcze trafiłam na 25 % przecenę i kupiłam to cudo:
http://www.all4home.pl/pochodnia-menu-ball-white.html

U nas jeżdżę po różnych centrach ogrodniczych i za nic nie mogę trafić na coś wyjątkowego w dobrej cenie.

Aito ja w tym roku żadnej okazji nich nie przegapię i wykupię interesujący towar dla sióstr ogrodowskowych

Pochodnia świetna, znam tę markę ale w Polsce droga buuuu