Madzenka
20:40, 06 lis 2012

Anito moje białe kupiłam za 60 zl sztukę nie wiedząc co to jest Deroma i jeszcze się zastanawiałam czy nie będą kiczowate.... Stały rownież takie same wielkie różowe.... Dopiero po przyjeździe do domu gdy je wygooglałam pojechałm po fuksjowe już ich nie było....
Donice były w takiej cenie gdyż stanowiły ekspozycję na targach i były lekko porysowane. Niestety więcej takich donic nie było... Gpcage była zielona ale ją przemalowałam bo kolor na zdjeciach jest ok ale w realu byl mdły... W ten weeknd donica otrzyma nowe czerwone lub fukcjowe życie. Dumam nad kolorem

Bend była i dosyć długo stała nikt jej nie kupował..... Chyba za ok 80-100 zł
W przyszlym roku wlaścicielkę kiermaszu zauroczę i wykupię wszystkie fajne donice i przyjedziecie do mnie na szaber donicowy

Aha kupiłam jeszcze fajne malutkie czarne ceramiczne kwadratowe donice, stoją na czarnym blacie granitowym i świetnie się w niego wtapiają

Wszystkie zakupy w pobliskiej wsi na wsiowym kiermaszu, który w 2011 omijalam aż zobaczyłam jakie donice kupiła u nich moja koleżanka....
Człowiek uczy sie na błędach. Wszystkie miejsca trzeba odwiedzać i szukać okazji i często w necie nie jest taniej.....