Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

JulkAd 17:16, 12 lis 2012

Oj Marzenko..56 postów od w czoraj, Ty to produkujesz tych stroniczek, ale nie ma się co dziwić jak tak pięknie u Ciebie to i zachytów (wpisów) ogrodowiskowych mnóstwo...pozdrawiam i miłego tygodnia życzę
anieszka 19:01, 12 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Jesień nadeszła

Świeżo prostowane brzozy zżółkły i widac jakie krzywusy...

No nie Kochana - tymi fotkami to wpędziłaś mnie w deprechę
U Ciebie jest PRZEPIĘKNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
19:13, 12 lis 2012
ja tam nie mam depresji .....

raczej te zdjęcia motywują

proponuje prowadzenie watku w wersji dla nie czytajacych:/ - co 10 stron jedna strona to zdjecia )

anieszka 19:50, 12 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sławko to chińskie kopie.....
ale wierzcie mi oglądałam wielokrotnie oryginały i próbuję sie doszukać różnic..... za wyjątkiem ceny.....

Ja też na takie choruję , a skoro mówisz że masz dobrą kopię - daj mi namiar albo linka Plisssssss
malkul 19:52, 12 lis 2012

to i ja poproszę
Slawko 19:54, 12 lis 2012

...o i ja proszę... bo jak kiedyś będę miał swój wymarzony dom, to nie może zabraknąć tych foteli Może będzie mnie stać na oryginały a jak nie to zadowolę się chińskimi
Tess 20:01, 12 lis 2012

Ja, jak tylko napisałaś, że to nie oryginały, już grzebałam w necie i trochę kopii wygrzebałam
Ale też poproszę namiary, jeśli wolno
anieszka 20:14, 12 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

i to jest to ... ja lubię czerwone akcenty ... i biel ... srebro ... złoto ... w fuzji ... po latach błądzenia w modnych odsłonach tych świąt doszłam do stałej ... żywa choinka ... żywe stroiki ... i zapach piernika od pierwszych dni grudnia ... piekę dla połowy rodziny ... kilometry makowca i - to było najtrudniejsze - prawdziwy czerwony barszczyk ... w robienie ozdób wciągnęłam nawet Nieletnią i świtę (tego akurat żałuję ... po wojnie na klej i pierze ) ... zapomniałabym ... mam geny Grizwolda w kwestii światełek

Oj tak czekam na ten czas. A co do Grizwolda to wczoraj sie za włosy znów musiałam wyciągać bow Casto 20 m girlandę za 298 zł widziałam..... idealna na dom, bo zwykle 10 m była za krótka. Ciekawe kiedy Danusia odtrąbi wieszanie lampek?? Ja już sie doczekać nie mogę. W adwencie dla mnie za późno

Ja już wyciągnęłam kurtyny ze strychu, i lada chwila będziemy wieszać przy dachu
To takie doświadczenie z poprzednich lat, że lepiej się wiesza gdy jest cieplej
anieszka 20:41, 12 lis 2012

Ale jakoś na szaleństwa nie mam odwagi , u mnie wszystko stonowane - białe ledy, choinka świeża i ubrana na biało-srebrno
Ale może poszaleję w tym roku i dodam - może złota???
Enya73 22:42, 12 lis 2012

Przepiękne ozdoby świąteczne są w tym roku w Almi Decor