Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

noemi 21:13, 12 kwi 2015

Monia wiem, że jest tzw. lekki gips …. jak będzie konieczny , zapytaj … bo jest trochę mniej uciążliwy przykro mi …
Milka 21:14, 12 kwi 2015

Ale ci lekarze beznadziejni, trzymam kciuki, musi byc w koncu dobrze
Borbetka 10:10, 13 kwi 2015

Co zrobić, zła diagnoza była od początku. Pierwszy lekarz w ogóle nie zlecił rentgena, a drugi nie zauważył odprysku kości. Najpierw miałam kwalifikacje na skręcenie, a teraz na złamanie. W 6-tym tygodniu nie ma już mowy o gipsie. Cały czas miałam ortezę, więc to się wszystko lekko ruszało, a powinno być całkowicie w gipsie. Od wczoraj chodzę o jednej kuli. Mam nadzieję, że rehabilitacja pomoże mi i noga będzie sprawna. Boję się, że może puchnąć albo boleć po całym dniu. Będę się martwić później. Teraz chcę już chodzić i niczego bardziej nie pragnę w tej chwili. Boli mniej, ale cały czas stopę mam owiniętą bandażem i założoną ortezę. Brakuje mi ogrodu i biegania, choć posadziłam wspólnie z córką berberysy w sobotę. Na razie nie ma co pokazywać, ale nadrobię na pewno. Pogoda była piękna, ale dzisiaj się zepsuło. Wieje niemiłosiernie.

Nie będę narzekać i chcę już myśleć o tym zdarzeniu - było minęło. A dla wszystkich czytających mój wątek mam radę w przypadkach ortopedycznych, skręcenia, zwichnięcia itp. czyli urazy tzw. tkanek miękich. Zawsze żądajcie rentgena i najlepiej sprawdźcie u co najmniej dwóch lekarzy zdjęcie. Ja i tak już żadnemu nie zaufam.
iwonadm 10:17, 13 kwi 2015

Wiem co to znaczy
właśnie wyszliśmy z prawie miesięcznego gipsu córeczki
Życzę dużo zdrowia
ZielonaAnia75 12:25, 13 kwi 2015

Życzę powrotu do pełni zdrowia. Trzymaj się. Wiosna napełni Cię nadzieją i moment dojdziesz do siebie!!!
Kuba 12:31, 13 kwi 2015

Smutne wieści... ale wiem że będzie dobrze...
wiem że jesteś wściekła na lekarzy, ale nie wszystko jest takie proste, trzymaj się
Pozdrawiam
MirellaB 14:05, 13 kwi 2015

Moniczko pisałaś u Wioli na wątku, żeby przyciąć hakuro na 15 cm. Moja kupiona 2 tygodnie temu jest jeszcze w doniczce, nie wiem kiedy ją wsadzę, a ma takie długie gałązki każda innej długości.
Czy też mogę ją obciąć przed posadzeniem czy lepiej nie?
Pozdrawiam Cię serdecznie
Milka 14:46, 13 kwi 2015

Nie wiem czy nie powinni operacyjnie usunąć tych odprysków, podobnie miała córka i była operacja i dopiero po operacji śmiga az miło
grembosia 19:43, 13 kwi 2015

Oj, biedna, współczuję.
Trzymaj się.
Borbetka 20:05, 13 kwi 2015

Mirelko, koniecznie przytnij. Nie może taka być.