Serdecznie dziękuję za odpowiedź Vivo. Wraz z działką kupiliśmy też maleńki domeczek więc mieszkamy tam już od miesiąca i będziemy mogli na bieżąco pilnować naszego ogrodu. Rzeczywiście sprawa wody wydaje się być kluczowa, więc całe szczęście, że mamy wykopana studnie głębinową, brakuje tylko pompy, która zasiliłaby ogród w wodę. Nad ziemią również już sie zastanwaialiśmy więc pradopodobnie jak tylko odpuszczą mrozy dokonamy zakupu. A co do kompostownika, to już zaczęliśmy skladowac odpadki organiczne, tylko musze jedynie poczytać sobie, co się nadaje a co nie...
Mam nadzieję, że sił i zapału nam wystarczy a tymaczsem śledzić będę na bieżąco forum i po cichutku uczyła się od Was
Viva,piękne zdjęcia wiosenne.U mnie krokusiki ledwie wygramoliły się z ziemi,ale jeszcze chwila i wyruszymy z grabiami na bój ogrodowy.Prognozy pogody są bardzo optymistyczne.
Viva masz cudowny ogród , ale to juz Ci wszyscy piszą .
Nie mam co dodać , ponieważ wszystkie słowa które bym chciała powiedzieć już zostały napisane .
Jestem zachwycona
Dziękuję wszystkim za odwiedziny, Eve,agatka 123, witam chyba pierwszy raz u mnie
Niestety zima wróciła ... choć nie powiem, że nie mam co robić, ..... przycinamy teraz krzewy i drzewka.
Dla poprawienia nastroju trochę kolorowych zdjęć
Róża angielska Herbalist, u mnie zakwita pierwsza z wszystkich angielek
Pustynnik
Angela
Wkrótce będzie .....tak