Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

beta 10:41, 11 lis 2012

ewa004 napisał(a)
Nieszko czy ci faceci wszyscy tacy sami

Ja tego problemu nie mam jak coś chcę zrobić to robię sama ,jak nie dam rady zaprzyjaźniony sąsiad obok mieszka (zawsze chętny do pomocy ) ,jak kupie roślinę za dużo wmówię że rosła tu w zeszłym roku tylko nie pamięta ,a że nie pamięta trzeba tabletki brać i już temat zmieniony i po sprawie ...dalej robię swoje

jak dobrze mieć sąsiada grunt to wypracować sobie swoją własna metodę metoda na zaniki pamięci bardzo fajna
Jagodaa 16:58, 11 lis 2012

Nie odzywam się, ale jestem na bieżąco z czytaniem. Też mnie przystopowała ta zmiana czasu i początek prawdziwej jesieni/ zimy (!!!!).

Ale Ci zazdroszczę, że masz już garaż ... nas też czeka taka decyzja - o budowie dodatkowego... tylko gdzie go postawić??? tyle "placu", a nigdzie nie pasuje .

Fajny pomysł z altaną. Ciekawe, co się będzie działo wiosną!
ewa004 12:49, 13 lis 2012

Hej Nieszko witam cię cieplutko
nieszka 00:17, 14 lis 2012

Beta, moja rabata przytarasowa już nadwyrężona pierwszym śniegiem. Ogródek tez lekko rozkopany przez zakładanie oświetlenia i jakoś nie palę się do robienia zdjęć
A tak serio to ciągle zapominam zakupić nowe baterie do apataru/..
Jagodaa - mieliśmy dokładnie to samo z garażem. Nigdzie nam nie pasował. Przed domem za mało miejsca, opok domu- za wąska działka. A działka sama w sobie duża - tylko bardziej długa
Jeszcze z nim całe mnóstwo pracy, ocieplenie, otynkowanie, poprowadzenie drogi...Będę miała pełne ręce roboty z zagospodarowaniem reszty działki na wiosnę....
Ewa witaj
Bogdzia 22:08, 15 lis 2012

Dziwiłam sie ze Ania asc obrywa liscie robini a ona miała raję bo na lisciach zatrzymuje się snieg i mocno obciąża gałązki i to właśnie stalo sie u Ciebie. Szkoda bo to ładnie kwitnace drzewko.Pozdrawiam.
nieszka 22:27, 15 lis 2012

Oj tak bardzo mocno obciąża gałązki. Ja co prawda strząsnęłam śnieg jak zauważyłam niepokojące wyginanie się gałązek ale w nocy jeszcze go napadało i już było po drzewku...
Szkoda że nie pomyślalam o oberwaniu liści. Ale cóż - uczymy się całe życie
Bogdzia 22:37, 15 lis 2012

nieszka napisał(a)
Oj tak bardzo mocno obciąża gałązki. Ja co prawda strząsnęłam śnieg jak zauważyłam niepokojące wyginanie się gałązek ale w nocy jeszcze go napadało i już było po drzewku...
Szkoda że nie pomyślalam o oberwaniu liści. Ale cóż - uczymy się całe życie

Szkoda ze akurat nie przeczytałas u Ani ale nie da sie byc wszędzie.Może się rozrośnie z tego co zostało.
Tess 00:14, 16 lis 2012

Twoja robinia pierwszą ofiarą tegorocznej zimy? Szkoda jej...
U mnie do dziś drzewka się nie wyprostowały do końca po tym, jak wygięły się pod ciężarem śniegu.

Doszukaj się pozytywów - możesz teraz mieć w tym miejscu coś zupełnie innego
Buziam
magdziam 12:10, 16 lis 2012

Dziękuję za powitanie, jestem już po wizycie w Twoim ogrodzie, taki zdbany , bardzo mi się podoba, no i pomysł z lustrem niczego sobie. pozdrawiam serdecznie
vita 15:03, 16 lis 2012

Hej, szkoda robinii, te nagłe opady śniegu zawsze jakieś szkody wyrządzą.
Konieczność zagospodarowania okolic garażu może Ci trochę depresyjny czas umilić, ja tak zwykle robię.
Pozdrawiam