Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 22:00, 22 lip 2012

Julita, jakie zamieszanie? Agata, nawieź, bo na 100% brak odżywienia

Borbetko, dokładnie, u nas też rośnie jak szalona i jest bardzo gęsta jak dywan Kosimy czasami co 3 dni.
JulkAd 22:04, 22 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)

Borbetko, dokładnie, u nas też rośnie jak szalona i jest bardzo gęsta jak dywan Kosimy czasami co 3 dni.

Szczęka mi opada, jak piszesz co 3 dni. Ja koszę swoją co 5, ale nigdy nie była taka ładna jak Twoja
Enya73 22:18, 22 lip 2012

Monika, dziewczyny, a jaką macie kosiarkę? Co polecacie? Modeli za trzęsienie. Nie wiem co wybrać, żeby nie żałować wydanych pieniędzy. Ja mam trawnik od 4 tygodni i na razie posiłkuję się starą kosiarką teścia, ale chyba czas kupić coś porządnego. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?
JulkAd 22:23, 22 lip 2012

Ja o kosiarce myślę tak jak o telefonie. Kosiarka ma kosić, a telefon do kontaktu z innymi ma służyć
U mnie kosiarka ma mieć ostre noże i tyle. Mam elektryczną, bo mój teren jest niewielki, ale przy większym sprawdzi się spalinowa. Na temat mocy i firmy się nie potrafię wypowiedzieć.
agata_chrosc... 22:29, 22 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)

Niestety była nawieziona. Poprawiła się, ale tak nie do końca
Lena 23:41, 22 lip 2012

Właśnie wyszłam z Bloga... w szoku jestem ,bo masz tam wklejone linki stron ,które również mam u siebie i ubóstwiam!!! To absolutnie moje "ja"...drewno,chrom...tylko ceny np. EICHHOLTZ są nie do przyjęcia...ale ciut szczęścia i w TK Maxx można coś upolować
Będę stałą czytelniczką - a ogród zapiera dech w piersiach..jak można w tak krótkim czasie stworzyć raj?
Madzenka 02:34, 23 lip 2012

Monika gdy u Was wschód słońca ja dopiwro jestem po kolacji i to wczesnej urlopuję się i mam 7 godz. różnicy czasu
kwiatholandii 07:48, 23 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Niestety była nawieziona. Poprawiła się, ale tak nie do końca

A kup sobie tą Yara Mila. Polecam z zamkiętymi oczami. Na rynku jest wiele odżywek. Ta jest dla profesjonalistów.
kwiatholandii 07:57, 23 lip 2012

Enya73 napisał(a)
Monika, dziewczyny, a jaką macie kosiarkę? Co polecacie? Modeli za trzęsienie. Nie wiem co wybrać, żeby nie żałować wydanych pieniędzy. Ja mam trawnik od 4 tygodni i na razie posiłkuję się starą kosiarką teścia, ale chyba czas kupić coś porządnego. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?

Kosiarka to w pełni wybór M. Chodziło mu o porządną kosiarkę spalinową o szerokości cięcia ponad 50 cm. Akurat jego ojciec ma od wielu wielu lat Hondę i na taką właśnie się zdecydował. Ja nie kosiłam, ale koszenie powierzchni trawy około 950 metrów zajmuje mu 50 minut. Ważna jest też pojemność kosza. Im większa tym lepsza. O silniku nic nie powiem, bo po prostu się nie znam
kwiatholandii 08:03, 23 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Monika gdy u Was wschód słońca ja dopiwro jestem po kolacji i to wczesnej urlopuję się i mam 7 godz. różnicy czasu

Wiesz co, jestem w innym świecie i nie myślę. Ale może jakąś fotkę prześlesz dla mnie, żebym się rozmarzyła? Ja jadę w ten weekend nad nasze polskie morze. Z takim maluchem nie mam wyboru narazie.