Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 06:51, 03 sie 2012

Irenko, mam urwanie głowy ostatnio i nawet nie mam czasu na ogród. Mamy zmianę dokumentów, wyrabiamy dla dzieci nowe i po prostu w naszych urzędach jest tyle wszystiego, że już 3ci dzień latam. Nawet się po urlopie nie rozpakowałam Poza tym miałam wypadek przed wyjazdem wakacyjnym ( jak jechałam zamawiać drzewa) i wszystko się skomplikowało Mam tyle pomysłów ogrodowych,że aż mi żal
GabiK 09:05, 03 sie 2012

Moniku, latasz i na wakacje pojechałaś, więc nic poważnego na szczęście Ci się nie stało.
Życzę wyprostowania spraw jak najszybciej.

Pozdrawiam serdecznie.
agata_chrosc... 11:11, 03 sie 2012

Monika, mam nadzieję, że wypadek to zwykła stłuczka! A urlop udany! Spokojnie wszystko sobie ułożysz, a ogród jak wiadomo nie zająć. Ja też tylko patrzę ile jest do zrobienia i czekam aż będę mogła się tym zając. Ale mam nadzieję, że do Holandii przyjedziecie.
kwiatholandii 13:14, 03 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Monika, mam nadzieję, że wypadek to zwykła stłuczka! A urlop udany! Spokojnie wszystko sobie ułożysz, a ogród jak wiadomo nie zająć. Ja też tylko patrzę ile jest do zrobienia i czekam aż będę mogła się tym zając. Ale mam nadzieję, że do Holandii przyjedziecie.

Żyję, więc ze mną ok.Miałam bliskie spotkanie 1 go stopnia z tirem Samochód niestety wygląda strasznie, ale "tą" blachę da się wymienić

Dziś jednak podczas wyrabiania nowych dokumentów mogliśmy wypić poranną kawkę i zjeść ciacho całą rodziną w naszej ukochanej kawiarence. Mają przepiękny ogródek, więc mogłabym tam siedzieć i siedzieć.

Byłam także z synkiem ponownie zrobić rekonesans drzew i kwiatów

Mój mały pomocnik

kwiatholandii 13:16, 03 sie 2012

Agata, do Holandii przyjedziemy na 100% Cały czas czekam na Twoje zamówienie
Ana 13:41, 03 sie 2012

Monika - jakie miejsce!!!!!! Co najmniej jabym znalazła sie w odleglym kraju cudnie! zdradzisz gdzie to??
Ślicznie wygladasz
kwiatholandii 13:52, 03 sie 2012

Ana to Zielona Weranda w Poznaniu. To maoja ulubiona kafejka. Nawet po ślubie miałam tam kilka zdjęć
kwiatholandii 13:56, 03 sie 2012

ps, Dziękuję
noemi 14:02, 03 sie 2012

Też miałam wrażenie , że to nie u nas w Polandii ... co za klimat ... ... całe szczęście , że Tobie nic się nie stało ... wyglądasz super
JulkAd 17:21, 03 sie 2012

Moniko Kwitniesz w tej kawiarence - godna Twojej osoby. Nie wszyscy potrafią zauważyć uroki takiego miejsca