Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 18:07, 03 sie 2012

Kwitne, kwitnę od tych miłych słów Miejsce jest naprawdę cudne, a jakie pyszne ciasta mniam I jak tu zgubić kilogramy? Lubimy tu chodzić, bo od rana do południa jest bardzo cicho, ptaszki śpiewają no i kafejka znajduje się w samym sercu misata.

kwiatholandii 18:08, 03 sie 2012

Tak siedząc tam dzisiaj postanowiłam posadzić blisko planowanej altanki właśnie taki klon. Nie wiem dokłądnie jaka to odmiana, ale szybko rośnie i ma mniejsze listki niż pospolity.
kwiatholandii 18:18, 03 sie 2012

Wiecie może co to za czerwone cuda? Kupiłam dzisiaj w biegu, w deszczu i nawet nie zapytałam co to.

I muszę się pochwalić moją misą. Podczas przeprowadzki się zagubiła i dziś ją znalazłam w kartonach

agata_chrosc... 18:20, 03 sie 2012

To czerwone to nie wiem. A misa wspaniała! Jak ulał pasuje do stołu
Madzenka 19:52, 03 sie 2012

Moniko kwitniesz!!! widać źe jesteś szczęśliwa Prawdziwy z Ciebie piękny kwiat Holandii
Kafejka urocza i rzeczywiście jak nie z Polandii
Moniko baaaardzo dziękuję za kule !!! Są prześliczne!!! nie mam jeszcze koncepcji gdzie będą leżały ale mam weekend na przemyślenia
kwiatholandii 20:28, 03 sie 2012

Agata, też mi się podoba ta misa. Uwielbiam to zestawienie kolorów.

Marzenko, dziękuję i bardzo cieszę się, że kule Ci się podobają. Czekam na fotki z miejscem docelowym Jak dobrze, że wróciłaś. Jesteś jak motor napędzający tutaj
kwiatholandii 20:37, 03 sie 2012

Właśnie rozmawiałam z antyogrodową sąsiadką Namawiam ją strasznie na choć kawałek ogrodu, tak, że obiecałąm, że przyjdę i pomogę w począkach. Łatwo nie będzie, bo dziewczyna ma 3 tys metrów i nic nie zaczęła, a tak bym chciała, żeby choć wejście miała odświeżone i żeby się zaraziła. Dom nie jest skończony, więc efektu nie będzie spektakularnego, ale będzie świeżo. Napewno będę prosiła Was o pomoc i pomysły.Może ją wciągnie, a jak nie to w najgorszym wypadku ja z kuchennego okna chociaż będę miała ładny widok
agata_chrosc... 20:41, 03 sie 2012

Zawsze się zastanawiam po co ludzie takie hektary kupują, a potem nic z nimi nie robią? Atawizm jakiś, czy co?
JulkAd 21:04, 03 sie 2012

Lenistwo
kwiatholandii 21:04, 03 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Zawsze się zastanawiam po co ludzie takie hektary kupują, a potem nic z nimi nie robią? Atawizm jakiś, czy co?

To prezent kochana Mam jednak nadzieję, że się wkręci choć trochę.