Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Madzenka 00:09, 26 sie 2012

Moniko zazdroszczę wizyty w Pradze, to takie piękne miejsce. Tylko nie odnajduję się w tyCh dzikich tłumach w Pradze....
monteverde 00:47, 26 sie 2012

Moniko, nadrobilam zaległości jakieś 15 stron, ty dziewczyno na "Górze" masz jakieś uklady? Tir i Ty, brr, straszne, uważaj na przyszłość wojaże Wasze też zaliczyłam, korzystajcie dopóki macie możliwość, nie ma nic fajniejszego, na stare lata będzie co wspominaćdobrze,że dzieciaczki chowacie w kontakcie z naturą i wsią, przynajmniej będa miały pojęcie skąd bierze się mleko niektore dzieci myslą,że plynie rurą lub ze sklepu pozdrawiam , miło się czytało
noemi 20:18, 27 sie 2012

Moniko mam wianek.... zrobiłam.... ....ale ten z jabłuszkami najbardziej skradł mi serce i szukam teraz jabłuszek ....wszędzie się rozglądam za nimi... ale zanim go zrobię, pochwalę się obecnym ... dziękuję za inspirację

kwiatholandii 21:12, 27 sie 2012

Wlasnie wracam z Holandii i mam wiele fotek z ogrodami,wiankami i oczywiscie z Floriady.spotkalam sie z Agata i jej rodzina,takze wyjazd udal sie na100% .jutro fotki.
Magda,ciesze sie,ze wianek wyszedl i jest piekny.jabluszka mam i jada ze mna.szkoda,ze nie odczytalam wiad wczesniej.tescie maja cale drzewo.jak mi zostana to Ci wysle,ale nie obiecuje.nie wiem ile mi wtjdzie
gunia1990 21:51, 27 sie 2012

floriada - pokazuj koniecznie, bo ja do tej pory szukam kogoś chętnego na wyjazd i nijak nie mogę znaleźć, to choć sobie zdjęcia poglądam
noemi 22:39, 27 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
Wlasnie wracam z Holandii i mam wiele fotek z ogrodami,wiankami i oczywiscie z Floriady.spotkalam sie z Agata i jej rodzina,takze wyjazd udal sie na100% .jutro fotki.
Magda,ciesze sie,ze wianek wyszedl i jest piekny.jabluszka mam i jada ze mna.szkoda,ze nie odczytalam wiad wczesniej.tescie maja cale drzewo.jak mi zostana to Ci wysle,ale nie obiecuje.nie wiem ile mi wtjdzie

Monika dziękuję .... nie rób sobie kłopotu z jabłuszkami .... znajdę gdzieś u nas .... ... fajnie, że już jesteś .... czekam cierpliwie na nowe fotki ....
kwiatholandii 12:14, 28 sie 2012

Tak jak już pisałąm, odwiedziliśmy Floriadę. Byliśmy ponad 6 godzin i nie widzieliśmy wszystkiego. Tam najlepiej jechać na weekend.

Na początek pokażę TRAWY, które akurat mnie zachwyciły.

Pięknie zielona Prunus padus commutata

kwiatholandii 12:25, 28 sie 2012

Zauroczyły mnie także przepiękne fioletowo kwitnące Fravinus excelsior Allgold w połączeniu z trawami

oraz Równie piękne niebieskie Liriope muscari Big Blue

A tu zwana przeze mnie "Angielska kompozycja"

kwiatholandii 12:25, 28 sie 2012

Zauroczyły mnie także przepiękne fioletowo kwitnące Fravinus excelsior Allgold w połączeniu z trawami

oraz Równie piękne niebieskie Liriope muscari Big Blue

A tu zwana przeze mnie "Angielska kompozycja"

kwiatholandii 12:30, 28 sie 2012

GRABY