Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Sebek 08:16, 08 lip 2014

Myślałem, że kliknąłem przez przypadek jakiś portal wnętrzarski Cudne te meble!!
beta 08:36, 08 lip 2014

ale stylowo...upraszam się o więcej zdjęć
baraga1904 08:37, 08 lip 2014

...zdecydowanie mało zdjęc...
Iwk4 08:49, 08 lip 2014

Dzień dobry, przyszłam się przywitać, piękny ogród
kwiatholandii napisał(a)
Justi, też na nią troche czekałami z czasem odszukałamw sobie sily na ponowne zmagania z wykonawcami. Tym razem nie było aż tak źle Wiem tylko, że trzeba trzymać sie swojej wizji za wszeslą cenę i nic nie zmieniać pod wpływem namów przez innych, bo wtedy projekt sie rozjedzie i już nie będzie Twój

Meble dojechały. Teść się spisał jak zawsze Jestem teraz w trakcie poszukiwania wykonawcy poduch i zacznę wreszcie leniuchowac

Najpierw myslałam, że pomyliłam forum, a dopiero po chwili zorientowałam się, że to taras. Ślicznie. Gratuluje wyczucia smaku. Pozdrawiam
Magda_ 09:21, 08 lip 2014

super, że nie zapomniałaś o ogrodowisku, ale czemu tak mało zdjęć
kwiatholandii 09:36, 08 lip 2014

Sebek, Sebek

Pstryknęłam jak zawsze na szybko, ale poglad jest

aaaa.mam jeszcze laweczkę przed domem, bardzo się sprawdza w upały w naszym kąciku cienistym ,obok, moje nowe nabytki hortensjowe.

rzut na domek

kominek sprawdza się na 250% , siedzimy czasami do świtu . Muszę jeszcze boczki pomalowac od sofy, ale narazie za gorąco jest.

kwiatholandii 09:42, 08 lip 2014

Magda_ napisał(a)
super, że nie zapomniałaś o ogrodowisku, ale czemu tak mało zdjęć

Nie mogłam byc, ale czasami zaglądałam. Dostałam wiatru w rzagle
kwiatholandii 09:44, 08 lip 2014

Iwona, dzieki za wizytę. Przenioslamkawałek wnetrz do ogrodu. Wnętrza też takie hhmm, w tym stylu jakby, więc bardzo się ciesze, że się podoba
zabaewa 09:47, 08 lip 2014

Super Moniko - oby ten wiatr Cię napędzał i napędzał .

Kącik wypoczynkowy od razu nabrał wyrazu - przez wzgląd na meble oczywiście. Tak to sobie wyobrażałam. O ławeczce nic nie mówiłaś - a jest zjawiskowa w tym miejscu

Upał rzeczywiście jest nie do zniesienia - my też nic nie robimy - aż żal upływających dni...
Jagodaa 09:50, 08 lip 2014

Monika, będziesz chyba moim niedoścignionym wzorem. Wspaniale udało Ci się stworzyć płynne przejście domu w ogród i odwrotnie... Już wcześniej często zaglądałam... Pokój z kominkiem na wolnym powietrzu wyszedł niesamowicie. No co.... no zazdroszczę trochę tej harmonii..., tak wiesz, z porozumiewawczym, uśmiechniętym okiem .