Witam, bardzo ładna malwa. U mnie tej zimy jakiś pomór był Tyle roślin wymarzło, malwa też.... a miałam różową. Została taka malutka, ale mąż przy koszeniu systematycznie ją ścina, zawsze przyjdę za późno
Witam, bardzo ładna malwa. U mnie tej zimy jakiś pomór był Tyle roślin wymarzło, malwa też.... a miałam różową. Została taka malutka, ale mąż przy koszeniu systematycznie ją ścina, zawsze przyjdę za późno
Elizo mój M jak kosi to chodzę za nim! bo zawsze coś mi skróci!!
A na moje larum ,zawsze pada odpowiedź -odrośnie!
no widocznie faceci tak mają!
u mnie jest tak samo.
U mnie też tak samo.. wszystko co poza rabaty..... nalezy się kosiarce..z tego powdu sama podcięłam trawy...
Dzięki za słowa wsparcia
Elizo mój M jak kosi to chodzę za nim! bo zawsze coś mi skróci!!
A na moje larum ,zawsze pada odpowiedź -odrośnie!
no widocznie faceci tak mają!
u mnie jest tak samo.
U mnie też tak samo.. wszystko co poza rabaty..... nalezy się kosiarce..z tego powdu sama podcięłam trawy...
Dzięki za słowa wsparcia
Jednym słowem oni są wszyscy z Marsa Ale... jakoś się z nimi dogadujemy!
Celinko, niecierpki to wspaniała roślina, szczególnie do cienia. JUż się do nich przekonałam. Kwitną bez przerwy cale lato. Ja bym chciała sobie zebrać nasiona, żeby w przyszłym roku wysiać i mieć ich baaaardzo dużo. Tylko nie wiem, kiedy i jak mam pobrać te nasionka, bo one chyba maciupeńkie są.
Ale ci się udało mistrzowskie zdjęcie zachodu zrobić. Moje szczere gratulacje
Powiedz mi jeszcze, co to za róża wyżej. Mam zdaje się identyczną, może byś mi pomogła zidentyfikować? Czy to Lavaglut?